https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Taiwanese whisky

Whisky uit Taiwan heeft enorm aan populariteit gewonnen, waarbij is aangetoond dat men zich hier kan meten met de 'traditionele' landen waar whisky geproduceerd wordt. Wanneer u op zoek bent naar whisky met fruitige invloeden en welke (na)rijpt op bijzondere vaten dan zit u hier goed. Ontdek ons aanbod aan Taiwanese whisky en bestel uw favoriete whisky gemakkelijk online.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

Taiwan


De King Car Group uit Taiwan opende de deuren van de Kavalan distilleerderij in 2005. De mate van Schotse whisky consumptie in Taiwan was een belangrijke reden om hier mee aan de slag te gaan. Deze distilleerderij is in een hoog tempo een gevestigde naam in de markt geworden.

Taiwanese whisky die tot noch toe de markt heeft bereikt staat bekend om heerlijke fruitinvloeden met vaak een narijping op een bijzonder vat. Er wordt breeduit geŽxperimenteerd om de markt van bijzondere creaties te voorzien, alsmede een breder smaakaanbod. Het tropische klimaat heeft invloed op de productieomstandigheden van de whisky, maar dit gaat niet ten koste van de smaak. Laat u verrassen door de volle en complexe smaken die Taiwanese whisky rijk is.


Whisky uit Taiwan online kopen


Bij DrankDozijn kunt u uw favoriete whisky uit Taiwan kopen. Geniet van het diverse aanbod, een scherpe prijs en een korte levertijd. Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt en betaalt, dan wordt uw bestelling de volgende dag aangeboden*.

Uw bestelling wordt gratis verzonden bij een volle doos met 12 bezette plekken of bij een orderwaarde van €250,- of meer. Meer weten? Bekijk de verzendinformatie of contacteer onze klantenservice.