Taiwanese whisky

Whisky uit Taiwan wint enorm aan populariteit, waarbij is aangetoond dat de distilleerderijen zich kunnen meten met de meer traditionele whiskylanden. Wanneer je whisky zoekt met een (vaak) fruitig karakter en rijping op verschillende bijzondere vatsoorten, dan zit je hier goed. Ontdek het aanbod aan Taiwanese whisky en bestel eenvoudig online.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

Whisky uit Taiwan: de thuisbasis van Kavalan


Bij whisky uit Taiwan denkt men direct aan het fraaie Kavalan. De firma achter deze distilleerderij is de King Car Group die in 2005 de deuren opende van Kavalan. Een belangrijke reden voor het oprichten van de distilleerderij was populariteit van Schotse whisky in het eigen land en de mate van whiskyconsumptie onder de Taiwanezen. De oprichting van de distilleerderij is bijzonder succesvol verlopen; Kavalan is in een hoog tempo een gevestigde naam in de markt geworden.

Taiwanese whisky staat bekend om heerlijke exotische invloeden. Er wordt ook vaak gekozen voor het rijpen van de whisky op bijzondere vatsoorten, waarmee een breed smaakaanbod gecreëerd wordt. Het tropische klimaat heeft invloed op de productieomstandigheden van de whisky, maar dit gaat niet ten koste van de smaak. De whisky uit Taiwan kan zich meten met de top en heeft liefhebbers ontzettend veel te bieden. Ongeacht of je voorkeur uitgaat naar whisky op vatsterkte of met een rijping op bourbon-, port- of sherryvaten, Taiwanese whisky heeft voor ieder wat wils. De kwaliteit van de whisky wordt onderstreept door de verschillende medailles die met diverse bottelingen zijn verkregen.

Taiwanese whisky online kopen


Op zoek naar Taiwanese whisky? Dit is één van de 'niet-klassieke' whiskylanden, waarin men laat zien voortreffelijke whisky te produceren. Ongeacht of deze distilleerderij nieuw voor je is of dat je hier al langer bekend mee bent, het merk weet keer op keer te verrassen met hun excellente whisky. Ervaar nu zelf het vakmanschap uit Taiwan.