https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

ketel 1


Ketel 1

Ketel 1 is afkomstig van het Schiedamse Nolet, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Hedendaags is Ketel 1 een van de bekendste namen op het gebied van jenever. Geniet van een prachtig staaltje Nederlands vakmanschap. Goede jenever bestelt u eenvoudig online via onze webshop.


Meer info


Het verhaal achter Ketel 1


De Nolet distilleerderij is in 1691 opgericht door Joannes Nolet, wie gepassioneerd experimenteerde met kruiden en specerijen. Zijn opgedane ervaringen deelde hij met toentertijd met zijn zoon, waarna dit uiteindelijk van generatie op generatie is doorgegeven. Sinds die tijd wordt er met vakmanschap, passie en vakkennis gewerkt aan het vervaardigen van heerlijke dranken, waarvan Ketel 1 jenever het bekendst is. De basis voor de dranken die het merk vandaag de dag voert, is aan het eind van de 17e eeuw gelegd.

De huidige eigenaar van de Nolet distilleerderij is Carolus Nolet. Carolus heeft de Ketel 1 jenever, zoals wij deze vandaag de dag kennen, ge´ntroduceerd in de zeventiger jaren. Vanaf 1980 zijn stappen gezet om het bedrijf gestaag uit te breiden naar een moderne distilleerderij. Vandaag de dag is de 11e generatie van de Nolet familie nauw betrokken bij het vervaardigen van de Ketel 1. De productie van dit oer-Hollandse distillaat gebeurt nog steeds in dezelfde stad als waar Joannes Nolet in 1691 neerstreek.

Op zoek naar een Ketel 1 aanbieding?


Indien u op zoek bent naar een goede Ketel 1 aanbieding dan bent u aan het juiste adres bij DrankDozijn. Bij ons koopt u altijd uw favoriete Ketel 1 tegen een scherpe prijs. Zodoende kunt u lekker voordelig van uw favoriete drank genieten. Wanneer u op werkdagen vˇˇr 17.00 uur bestelt en betaalt dan kan uw zending de volgende dag al worden aangeboden.