https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

bacardi


Bacardi

Bacardi is n van 's werelds bekendste merken op het gebied van rum. Hedendaags bestaat het portfolio uit verschillende soorten en smaken, waardoor er voor iedere gelegenheid een geschikte fles Bacardi te vinden is. Bekijk het assortiment en kies de variant die u zoekt. Bacardi online bestellen tegen een scherpe prijs doet u bij DrankDozijn.


Meer info

Meer artikelen laden

De geschiedenis van Bacardi Rum


Het begon allemaal in 1862 toen Don Facundo Bacardi een distilleerderij opende in Santiago de Cuba, te Cuba. In de jaren die volgden, verfijnde Don Facundo Bacardi zijn receptuur voor het maken van rum, hetgeen nog op de dag van vandaag wordt gebruikt. Volgens deze receptuur wordt ook de bekendste soort van het merk vervaardigd, namelijk de Bacardi Carta Blanca.

Het logo van Bacardi is afgeleid van de legendarische kokospalm die voor de distilleerderij is geplant en welke werd bewoond door honderden vleermuizen. Zo kwam men op het idee om een vleermuis in het Bacardi logo te verwerken. Dit logo siert nog steeds elke fles Bacardi. De rum heeeft sinds begin 2015 een nieuw design gekregen en daarmee ook een nieuwe naam. De Bacardi Carta Blanca, Carta Oro en Carta Negra prijkt nu op de flessen, waar voorheen de namen van de Superior, Gold en Black stonden.

Op zoek naar een Bacardi aanbieding?


Bij DrankDozijn vindt u altijd uw favoriete Bacardi tegen een zr scherpe prijs. Ontdek ons uitgebreide aanbod en ga op zoek naar uw favoriete rum. Kies uw favoriete Bacardi rum en bestel deze eenvoudig online. Bij DrankDozijn profiteert u van een scherpe prijs en een korte levertijd. Bestelt u uw Bacardi vr 17.00 uur? Dan heeft u uw favoriete drankje de volgende dag al in huis*.

Kunt u wel wat inspiratie gebruiken op het gebied van mixdrankjes? Bekijk dan ons blogartikel en maak eenvoudig uw eigen Bacardi cocktail.