bacardi


Bacardi Rum

Bacardi, één van 's werelds bekendste merken op het gebied van sterke dranken. Het begon allemaal in 1862 toen Don Facundo Bacardi een distilleerderij opende in Santiago de Cuba, te Cuba. In de jaren die volgden, verfijnde Don Facundo Bacardi zijn receptuur voor het maken van rum, hetgeen nog op de dag van vandaag aan de basis staat van de Bacardi Rum.


Meer info

Meer artikelen laden

Ontstaan van het logo


Het logo van Bacardi is afgeleid van de legendarische kokospalm die voor de distilleerderij is geplant en welke werd bewoond door honderden vleermuizen. Zo kwam men op het idee om een vleermuis in het Bacardi logo te verwerken. Dit logo siert nog steeds elke Bacardi fles. De Bacardi range bestaat uit verschillende kwaliteitsrums, met Bacardi Carta Blanca als meest bekende.

 

Naamsverandering


De Rums van Bacardi hebben begin 2015 een nieuw design gekregen en daarmee ook een nieuwe naam. De Bacardi Superior, Bacardi Gold en Bacardi Black hebben naast een nieuw design van de fles ook een naam gekregen in de 'carta' serie. Respectievelijk Carta Blanca, Carta Oro en Carta Negra prijken nu op de flessen waar voorheen de namen van de Superior, Gold en Black stonden.

 

Meer dan alleen rum voor de Baco


Daarnaast heeft Bacardi ook duurdere exclusievere rums welke langer op houten vaten hebben gerijpt. Deze zijn uitermate geschikt om puur van te genieten en een mooie stap voorwaarts in de ontdekkingstocht langs de verschillende soorten Rum.

 

Bestel Bacardi Rum eenvoudig online


Alle Bacardi is eenvoudig en goedkoop te bestellen op DrankDozijn. In de webshop van DrankDozijn vindt u een uitgebreid aanbod van de verschillende Bacardi soorten en smaken. Kies uw favoriete soort en bestel de rum eenvoudig online. Bij DrankDozijn profiteert u van een scherpe prijs en een korte levertijd. Bestelt u uw Bacardi vóór 17.00 uur? Dan heeft u uw favoriete drankje de volgende dag al in huis*.
https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel