https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel

DrankDozijn - dé online slijterij

Bij DrankDozijn geloven we in de kracht van scherpe prijzen, een breed aanbod én een snelle levertijd. Daarom vind je sinds 2012 nagenoeg al je favoriete dranken bij ons terug in het assortiment. We werken met competitieve prijzen en leveren direct uit eigen voorraad. Wij richten ons op de volledige drankenmarkt; van scherp geprijsd tot zéér exclusief. Met ruim 5.000+ dranken in het assortiment vind je bij ons een drankje voor elke gelegenheid.


De oprichting

DrankDozijn is opgericht in 2012 als onderdeel van een drankengroothandel met ruim 50 jaar ervaring in de verkoop van wijn, bier en gedistilleerd. Wat begon als een online slijterij waar je de 100 meest bekende dranken kon kopen, is in ruim 10 jaar uitgegroeid tot een bekend online platform waar je voor al je dranken terecht kunt. We vinden het belangrijk dat jij een brede keuze hebt, zeker weet dat je tegen een competitieve prijs winkelt én dat je kunt bouwen op goede service - zowel vóór als ná aankoop van je favoriete dranken.

Na onze eerste stappen op de online drankenmarkt, hebben we gekozen om het grootser aan te pakken. Dit leidde uiteindelijk tot het uitbreiden van ons assortiment van 100 dranken naar ruim 5.000+ soorten in alle prijsklassen. Van bekend tot zéér exclusief; de kans is groot dat je bij ons vindt waar je naar op zoek bent! En zo niet, laat het ons weten zodat we de beschikbaarheid van jouw eigen favoriet kunnen checken.


Duurzaamheid

In het kader van duurzaamheid zitten we niet stil: in 2023 hebben we nieuwe inpakmachines in gebruik genomen waarmee we minimaal 30.000 kg karton besparen en we tegelijkertijd ons plasticgebruik terugbrengen tot een minimum. Daarnaast is het karton dat we gebruiken gerecycled karton, zijn we gestopt met het meesturen van papieren documenten in de verzendoos en maken we een deel van de verzenddozen op maat.

We blijven altijd bezig met verbeteren - in de meest brede zin - dus heb je tips of suggesties, neem dan contact met ons!