Algemeen

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, de beste service met eenvoudige en veilige online betalingsmogelijkheden.


Van producent tot proost, dat scheelt in de prijs

Al jouw favoriete dranken geleverd vanuit één magazijn. DrankDozijn heeft dan ook geen fysieke winkels, maar beschikt wel over een groot distributiecentrum van circa 10.000 m2 van waaruit orders naar Nederland, België, Frankrijk en Duitsland worden verzonden. Wij leveren u de heerlijke wijnen, unieke whisky's, lekkerste likeuren of rums, direct van de fabrikant of importeur zonder kostbare op- en overslag.

Door middel van deze efficiënte formule kunnen wij jouw favoriete drankje dan ook tegen een lage prijs leveren. Hierdoor is ons prijspeil stukken goedkoper dan conventionele slijters.

Assortiment

Aanvankelijk richtte DrankDozijn zich op de verkoop van bekendere (drank)merken, maar gaandeweg is het assortiment verder uitgebreid met specialistische exclusievere variëteiten. Zo telt het assortiment van DrankDozijn nu meer dan 4000 artikelen, direct op voorraad, dus direct leverbaar. Van whisky tot wijnen, DrankDozijn probeert een zo breed mogelijk scala aan producten aan jou aan te bieden. En mocht er een interessant product zijn wat nog niet op onze website staat, dan proberen wij deze in ons assortiment op te nemen. Zodoende groeit ons assortiment aan whisky's, gins, likeuren, rum, wijn, bier, etc. dan ook nog elke dag.


Service

DrankDozijn doet er alles aan om 100% klanttevredenheid na te streven. Naast lage prijzen en een groot assortiment stellen wij alles in staat om een optimaal serviceniveau te bereiken. Wij doen er dan ook alles aan om jou als klant tevreden te stellen, want wij kunnen alleen succesvol zijn als jij tevreden bent. Dit houdt in dat wij jou een betrouwbare, uitgebreide en veilige winkelervaring willen bieden. Daarnaast streven wij ernaar dat jouw order de volgende dag op een door jou aangegeven locatie wordt bezorgd. Snel, betrouwbaar en efficiënt, "wat-je-ziet is wat-je-krijgt", daar staan wij voor bij DrankDozijn.


Gegevens

Naam ondernemer: DrankDozijn BV
Handelend onder de naam/namen: DrankDozijn.nl, DrankDozijn.be, DrankDozijn.de, DrankDozijn.fr
Kantooradres: Kombuisweg 12, 1041 AW Amsterdam, Nederland
Telefoonnummer: +31 (0)85 111 0606
E-mailadres: info@drankdozijn.nl
IBAN-nummer: NL85RABO0130927864
BIC: RABONL2U
KvK-nummer: 52551148
Btw-identificatienummer: NL850495519B01