https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

tia maria


Tia Maria

Tia Maria is een voortreffelijke koffielikeur met een verleidelijk zoet karakter. De onmiskenbare smaak van zorgvuldig geselecteerde Arabica koffiebonen vormt de basis van deze drank. Het aanbod aan Tia Maria in de webshop bestaat uit de populaire Tia Maria 1 liter, maar ook de Tia Maria 70cl is aanwezig. Ben je op zoek naar een manier om in stijl van je favoriete drank te genieten? Kies dan voor de giftset, bestaande uit deze populaire koffielikeur en een originele beker. Bekijk het aanbod en koop jouw favoriete variant voordelig en snel via de webshop van DrankDozijn.


Meer info


Tia Maria: drank met een verhaal


Het verhaal dat uiteindelijk tot de koffielikeur Tia Maria heeft geleid, dateert terug naar het midden van de zeventiende eeuw. Rond deze periode ontvluchtte een beeldschone aristocrate de koloniale oorlog van Jamaica. Haar meid, die haar verzorgde, redde de familieschat toen zij in aller haast moesten vertrekken. De schat betrof een kleine juwelendoos met zwarte parel oorbellen en een oud manuscript met hierop het recept voor een mysterieuze likeur. Het recept is naar deze moedige dame vernoemd, Tia Maria was geboren. Het recept lag jaren te stoffen totdat het ontdekt werd in de jaren '40 van de vorige eeuw, door Dr. Kenneth Leigh Evans, wat uiteindelijk tot de productie van de Tia Maria drank leidde.

Hoe smaakt deze drank?


Tia Maria wordt sinds jaar en dag in één adem genoemd met koffie, doordat het je koffie-ervaring naar een hoger niveau kan tillen. Toch kan je hier ook opzichzelfstaand of als onderdeel van een mixdrankje of cocktail uitstekend van genieten. De kenmerkende smaak van de Tia Maria likeur is het resultaat van een zorgvuldig samengestelde mix bestaande uit 100% Arabica koffiebonen, vanille uit Madagaskar en Jamaicaanse rum. Samen geeft dit deze drank zijn onderscheidende karakter, volle ronde smaken en een heerlijke structuur.

Tia Maria kopen


Ontdek zelf waarom Tia Maria al jaren een begrip is in binnen- en buitenland. Of je nu een koffieliefhebber bent of niet, deze likeur is er een die jij geprobeerd moet hebben. Laat je verassen door het onderscheidende karakter van deze drank en de volle, soepele smaken. De Tia Maria prijs van 1 liter zorgt ervoor dat dit de meest voordelig variant is om aan te schaffen. Koop je liever een 70cl fles of de giftset? Ook dit is mogelijk. Bekijk snel het aanbod in de webshop en bestel direct online.