https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

hendrick's


Hendrick's: één van de meest verfrissende gin merken

Hendrick's is een eigenzinnige verschijning, heerlijk fris en levendig van karakter. De gin wordt sinds jaar en dag in een opvallende apothekersfles geleverd en staat bekend als één van de eerste echte 'premium expressies' die de markt rijk was. Je vindt hier de klassieke expressie van het merk in zowel een 70CL als 1 liter fles. Ook vind je een Hendrick's gin in een geschenkset. Bestel jouw favoriet voor 17.00 uur op een werkdag en je hebt 'm de volgende dag al in huis*, proost!


Meer info


Fan van gin? Dan moet je Hendrick's ontdekt hebben!

 
De productie van Hendrick's Gin vindt plaats in Schotland. Een klein aan de kustgelegen dorp, dat de naam Girvan draagt, is de plek waar de magie plaatsvindt. De distilleerderij ligt slechts een mijl land inwaarts en kijkt uit over een mysterieus vulkanisch eiland. Een ideale omgeving om in alle rust aan deze voortreffelijke sterke drank te werken. Er is geen gin zoals Hendrick's, wat mede een gevolg is van de bijzondere productiewijze. Hierdoor wordt deze drank omschreven als een gin met een ongebruikelijk karakter, anders dan je van een doorsnee gin gewend bent.

Waar veel producenten kiezen voor het distilleren van hun gin via één distilleerketel, kiest men bij Hendrick's ervoor een tweede ketel in te zetten. Een koperen ketel uit 1860 en een hedendaags zeldzame Carter-Head vormen de basis van ieder distillaat, tezamen met de botanicals. Beide ketels vervaardigen op hun eigen wijze een distillaat dat vervolgens samengevoegd wordt. In de reguliere koperen ketel vindt in eerste instantie het weken van botanicals in een neutrale spirit plaats. Dit gebeurt gedurende één nacht. Vervolgens vindt de distillatie plaats waarna een rijke en complexe drank ontstaat.

Ook in de Carter-Head bevinden zich botanicals, deze liggen in een mandje aan de bovenzijde van de ketel. Met deze ketel stoomt men de ingrediënten op een delicate wijze, wat resulteert in een lichte en levendige spirit. Het beste van beide dranken wordt uiteindelijk samengevoegd en leidt tot een excellente gin die anders is dan alle andere: Hendricks gin, zowel verkrijgbaar in een 70cl fles als in een 1 liter formaat.

Wil je Hendrick's Gin kopen? Dat doe je voordelig bij DrankDozijn!

 
Wanneer je voor de gin van Hendrick's kiest, dan kies je voor kwaliteit. Verwacht een heerlijke frisse verschijning, dé ideale basis van uiteenlopende gin & tonic combinaties. Natuurlijk koop je 'm lekker voordelig online via de webshop. Combineer 'm met je favoriete 
Fever Tree of een andere premium tonic en je bent klaar om van een échte Hendrick's Gin & Tonic te genieten.