hendrick's


Hendrick's

Hendrick's staat bekend als één van de eerste premium gins welke succesvol is geworden op de markt. De gin wordt gekenmerkt door invloeden vanuit komkommer en rozen. Typerend voor deze gin is de volle geur en de verfrissende smaak, waarin komkommer een belangrijke rol speelt. Een Hendrick's gin tonic met een schijfje citroen als garnering is een garantie op succes. Ontdek nu zelf waarom deze gin al jaren geliefd is bij een groot publiek. Scherp geprijsde Hendrick's gin vindt u bij DrankDozijn.


Meer info


Hendrick's gin tonic


Een Hendrick's gin tonic kan op vele manieren worden vormgegeven. Een gin tonic combinatie met Fever Tree tonic is absoluut het proberen waard. Door het grote aanbod aan tonic is de kans groot dat u er een vindt die aansluit op uw smaak. Ongeacht wat u kiest, met Hendrick's gin kunt u alle kanten op.

Een leuk weetje is dat Hendrick's gin middels twee distilleerketels wordt vervaardigd. Op deze manier worden twee aparte gins geproduceerd welke uiteindelijk samengevoegd worden. De fundering van de gin wordt gelegd door het toevoegen van komkommer en rozen, wat resulteert in de karakteristieke smaak.

Hendrick's gin kopen


Hendrick's gin kopen doet u uiteraard bij DrankDozijn. Wij hanteren het gehele jaar door een lage prijs, waardoor u altijd profiteert van een Hendrick's gin aanbieding. Bestel uw favoriete soort gemakkelijk en eenvoudig online en laat uw bestelling thuis bezorgen. Geniet snel van uw favoriete drankje tegen een lage prijs.