https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

jägermeister


Jägermeister

Jägermeister wordt sinds jaar en dag geproduceerd volgens een authentiek recept, waarin 56 kruiden de hoofdrol spelen. Een drankje wat oorspronkelijk gemaakt werd om een overwinning te vieren na het jagen, is jaren later uitgegroeid tot een wereldwijd bekend fenomeen. Op zoek naar een scherpe Jägermeister prijs? Bekijk dan ons assortiment.


Meer info


Jägermeister, de geschiedenis


Jägermeister zit vol met geschiedenis. De plek van oprichting, Wolfenbüttel, is de perfecte omgeving om van een lekker drankje te genieten. De stad ligt dicht bij Berlijn, heeft een rijke historie en is omgeven door natuur. Het is een mix van de beste ingrediënten, net als de beroemde kruidenbitter die hier zijn oorsprong kent.

Jägermeister wordt gesierd door het bekende logo met daarop een hert afgebeeld. De oprichter van het merk, Curt Mast, was zelf een fervent jager, waardoor hij zijn drank als ode aan de jagers opdroeg. De hertenkop is afkomstig van de legende van Sint-Hubertus, die zelf ook een liefhebber van de jacht was. Hij had een visoen over een machtig hert met een gloeiend kruis tussen zijn gewei. Dit visioen veranderde hem en vergrote zijn respect voor de natuur, waarna hij uiteindelijk uitgroeide tot beschermheilige van de jacht.

De vorm van de fles is gekozen na het uitvoeren van meerdere tests. Curt Mast was een buitenmens en wilde dat de fles tegen een stootje kon. Hij liet meerdere soorten flessen bewust op zijn eiken vloer vallen, op zoek naar een fles die heel bleef. Uiteindelijk bleek dit de huidige fles te zijn die nu een iconische status heeft verworven.

Jägermeister


Wanneer u op zoek bent naar een Jägermeister aanbieding, dan bent u aan het juiste adres bij DrankDozijn. Profiteer van vaste lage prijzen en geniet voordelig van uw favoriete drankje. Jägermeister maakt van iedere gelegenheid een feestje, hoe geniet u hier het liefst van? Probeer deze drank eens als shot, ijskoud geserveerd of kies voor een lekkere Jägermeister mix.