https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Highland whisky

De Highland regio van Schotland is rijkelijk vertegenwoordigd binnen het whisky assortiment van U kunt uw favoriete Highland whisky snel en eenvoudig online bestellen. Door het uiteenlopende aanbod is de kans groot dat u bij ons slaagt. Ga op zoek naar uw favoriete whisky en bestel deze gemakkelijk en voordelig online bij DrankDozijn.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

De Highland whisky regio van Schotland


Highland whisky komt in vele smaken en soorten, waardoor het een bijzondere regio is om te ontdekken. Binnen deze regio heerst een grotee diversiteit aan de manier van produceren wat zich doorvertaald naar de whisky. Van rijke en volle sherrysmaken tot juist zeer lichte en florale whisky, de Highland regio biedt het allemaal.

De Highland regio is geografisch gezien de grootste regio van Schotland, waarbij een groot deel van de totale whiskyproductie hiervandaan komt. Enkele van de bekendste namen op het gebied van whiskyproductie kunt u terugvinden in deze categorie.


De beste Highland whisky koopt u voordelig online


 Via de webshop van DrankDozijn koopt u uw favoriete Highland whisky gemakkelijk en voordelig online. Op deze manier kunt u snel van uw favoriete dranken genieten. Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt en betaalt dan wordt uw bestelling de volgende dag aangeboden*.

Uw bestelling wordt gratis verzonden bij een volle doos van 12 bezette plekken of bij een orderwaarde van €250,- of meer. Meer weten? Bekijk de verzendinformatie. Op zoek naar leesvoer over whisky en andere dranken? Houd dan ons DrankDozijn Blog in de gaten.