https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

macallan


Macallan

Macallan is een prestigieuze naam in de wereld der whisky. Dit merk is alom bekend en geliefd, waarbij de Macallan 18 misschien wel het meest populair is. Ontdek het grote assortiment Macallan whisky in de webshop van DrankDozijn en bestel uw favoriete soort gemakkelijk en voordelig online.


Meer info

Meer artikelen laden

Macallan single malt whisky


Macallan, volgens menig whiskydrinker en -kenner 'de Rolls Royce' onder de whisky's, is één van de eerste whisky distilleerderijen die Schotland rijk is. In 1824 kreeg de distilleerderij diens officiële vergunning voor het stoken van whisky en vandaag de dag ziet de distilleerderij er nog nagenoeg hetzelfde uit als toen.

De met de hand uitgekozen vaten zijn, volgens de distilleerderij, een van de belangrijkste redenen voor hun succes. De gebruikte vaten zijn afkomstig uit zowel Europa als Amerika. Sherryvaten en vaten van Amerikaans eiken worden veelvuldig gebruikt om de whisky te laten rijpen. Hier zijn onder andere de Fine Oak en Sherry Oak serie uit voortgevloeid.

Macallan whisky online kopen


Bij DrankDozijn vindt u vele Macallan whisky's terug in de webshop. Bestel uw favoriet eenvoudig online, waarna uw bestelling thuis wordt bezorgd. Op deze manier kunt u snel van uw drank genieten. Indien u vragen heeft dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.