https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

glendronach


Glendronach

Glendronach is een gerenommeerde naam in de single malt whisky wereld. Liefhebbers van volle, complexe en zr smaakvolle whisky zitten goed bij dit merk. Laat u verassen door bijzonder Schots vakmanschap wat resulteert in voortreffelijke whisky met veelal invloeden vanuit sherry. Naar wat voor Glendronach u ook zoekt, de kans is groot dat u deze bij Drankdozijn.nl kunt vinden. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment Glendronach whisky en bestel uw favoriete soort direct online.


Meer info

Meer artikelen laden


 

Highland whisky


De Glendronach distilleerderij is gelegen in de Highland regio van Schotland en staat al sinds 1826 bekend om het produceren van verfijnde single malt whisky. De naam betekent 'Vallei van de Dronach' en is afgeleid van een nabijgelegen rivier. De distilleerderij is in 1837 in zijn geheel afgebrand, waarna de wederopbouw is begonnen.

 
Door de jaren heen is de distilleerderij meermaals van eigenaar verwisseld en hedendaags heeft The BenRiach Distillery Company de leiding. Glendronach staat bekend om whisky met rijke invloeden van sherry en geniet groot aanzien onder de liefhebbers van single malt whisky. Wist u dat Glendronach whisky soms ouder is dan eigenlijk op het etiket staat? De bottelcode van de fles helpt u de exacte leeftijd te ontrafelen. Lees voor meer informatie ons DrankDozijn Blog.

 

Bestel Glendronach whisky voordelig online


De webshop van Drankdozijn.nl staat bekend om het uitgebreide aanbod aan single malt whisky en Glendronach kan hier uiteraard niet in ontbreken. Bestel uw favoriete Glendronach whisky tegen een lage prijs. Wanneer u de bestelling vr 17.00 uur plaatst en betaalt op een werkdag dan wordt deze de volgende dag bij u aangeboden*.

Bestellingen van een volle doos met 12 bezette plekken of een waarde van €250,- worden gratis verzonden. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.