Whisky kopen tegen scherpe prijzen

Bij DrankDozijn heeft u een ruime keuze uit een groot assortiment goede whisky's. Kies uw favoriete whisky uit de verschillende landen, smaken, merken en prijsklassen. In onze webshop kunt u niet alleen de bekendere whisky merken kopen, maar hier vindt u ook speciale en exclusieve soorten. Een goede whisky kopen tegen een scherpe prijs? Dat doet u bij DrankDozijn. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment whisky en bestel uw favoriete merk direct online. Meer weten? Klik op de knop 'meer info'.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

Een ruime keuze uit alle bekende whiskey- en whiskymerken


Het beginnen met drinken van whisky is een echte ontdekkingsreis. Er bestaan veel verschillende smaken en merken, verkrijgbaar uit verschillende whisky landen. Begint u met het drinken van whisky? Kies dan voor een merk dat afkomstig is uit een van de bekendste landen, zoals Schotland. Andere bekende landen zijn Ierland en Amerika. Wist u dat hier whiskey met een 'e' wordt geschreven? Dit zijn de uitzonderingen op de regel.

 

Kies voor de whisky die bij u past


Er bestaan grote verschillen in de smaken van whisky. Hierdoor bestaat er niet zoiets als de beste of de slechtste whisky. Afhankelijk van waar u van houdt kiest u voor de beste whisky die bij u past. Bij DrankDozijn hebben wij onze whisky's onderverdeeld in 4 smaakprofielen: 
     
  1. Licht & Bloemig
  2.  
  3. Fruitig & Kruidig
  4.  
  5. Vol & Rond
  6.  
  7. Krachtig & Rokerig
  8.  
 Op onze speciale whisky flavour map vindt u welke whiskymerken passen bij welk smaakprofiel.


Goede whisky kopen? Bestel het eenvoudig online


Whisky kopen? In de webshop van DrankDozijn vindt u een uitgebreid aanbod aan goede whisky. Kies uw favoriete merk of smaak en bestel de whisky eenvoudig online. Bij DrankDozijn profiteert u van een scherpe prijs en een korte levertijd. U kunt ook whisky met korting aankopen via DrankDozijn, bekijk hiervoor de whisky aanbiedingen. Indien u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt en betaalt dan wordt uw bestelling de volgende dag aangeboden*.

 Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. En vergeet niet ons DrankDozijn Blog te volgen voor leuke weetjes en tips over whisky en andere dranken.

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel