https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online bestelling afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Voor meer informatie: ideal.nl


Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling, ofwel overboeking per bank, ontvang je na plaatsen van de bestelling per e-mail een orderbevestiging met de betaalgegevens. De bestelling zal worden verwerkt nadat wij het orderbedrag onder vermelding van het ordernummer hebben ontvangen. Onze bankrekeninggegevens zijn:

DrankDozijn BV
Rabobank
IBAN: NL85 RABO 0130927864
BIC: RABONL2U

Graag ontvangen wij de betaling binnen 7 dagen. De order wordt automatisch geannuleerd, zodra er na 7 dagen nog geen betaling is ontvangen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je een betaalbevestiging per e-mail. Wij zullen nog diezelfde dag jouw order versturen, daarvan krijg je apart nog een verzendbevestiging voor de Track & Trace code. Een buitenlandse betaling kan enige verwerkingstijd met zich meebrengen en leiden tot een vertraagde afleverdag.

De extra verwerkingstijd van een order onder de betaaloptie overboeking/vooruitbetaling, bedraagt ongeveer 1-3 dagen.


Creditcard

Je kunt bij ons veilig bestellen met jouw creditcard. Als je voor deze betalingsoptie hebt gekozen, vragen wij je vriendelijk om jouw creditcardnummer, uw naam, vervaldatum en beveiligingscode in te vullen. Jouw creditcardgegevens worden verstuurd via een beveiligde SSL-verbinding. Vervolgens wordt jouw bestelling direct in behandeling genomen. De betaling zal worden afgewikkeld via onze betaalprovider CM.com stichting.

Voor een creditcardbetaling geldt een maximale ordergrootte van €1000. Heb je een order welke meer dan €1000 bedraagt? Dan is het helaas niet mogelijk om met creditcard te betalen en dien je een andere betalingswijze te selecteren.


PayPal

Je kunt kiezen voor een betaling via PayPal, hiervoor moet je echter wel beschikken over een PayPal account. Voor betalingen met PayPal wordt een betaaltoeslag van 3% gerekend. Voor meer informatie over betaaltoeslagen: consumentenbond


Bancontact / Mister Cash

Klanten kunnen veilig, vertrouwd en gemakkelijk betalen met de Bancontact / Mister Cash optie. Met een Belgische betaalkaart kun je direct afrekenen, waarbij jouw order per direct zal worden verzonden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.


Sofort Banking

Je kunt ook betalen met de Duitse betaalmogelijkheid Sofort Banking. Met deze directe overschrijving is online betalen gemakkelijker dan ooit! Je kunt jouw vertrouwde internetbankieren gegevens gemakkelijk en veilig gebruiken. Dankzij de transactiebevestiging kunnen wij jouw bestelling - sneller dan gebruikelijk met vooruitbetaling - verwerken en de goederen onmiddellijk verzenden.


(Webshop) Giftcard

Er kunnen geen Webshop Giftcards meer worden ingewisseld naar DrankDozijn giftcards. Heb je nog een DrankDozijn giftcard? Bij de checkout kun je ervoor kiezen om deze giftcard als betaalmethode te gebruiken. Let op: er kan maximaal €50 per keer ingewisseld worden. Mocht het saldo niet voldoende zijn om de hele bestelling te betalen, dan krijg je daarna de keuze uit één van de andere betaalmethodes om het restant te voldoen.


Billink

Deze betaalmethode is tijdelijk niet beschikbaar.

Wil je zakelijk bij ons bestellen? Dan kun je nu ook veilig achteraf betalen via Billink. Plaats jouw bestelling online via onze website en ontvang van Billink de factuur die je vervolgens binnen 14 dagen dient te betalen. Let op: je kunt enkel gebruik maken van Billink als je geregistreerd staat met jouw bedrijfsgegevens.


Elke afgeronde bestelling wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je het correcte e-mailadres op de website ingeeft. De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij jouw order hebben ontvangen. DrankDozijn is gerechtigd om bestellingen te weigeren, aan te passen, of aanvullende informatie op te vragen.

Indien je vragen hebt aangaande betalingen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice of een e-mail sturen naar .