belvedere


Belvedere

Belvedere is een bekende naam in het premium vodka segment. De roots van dit merk liggen in Polen, waarbij Belvedere het resultaat is van 600 jaar Poolse wodka tradities. De wodka wordt alom geprezen en heeft een grote schare fans. Ontdek nu zelf waarom deze drank zo geliefd is en kies voor de variant die bij u past.


Meer info


Belvedere vodka


Belvedere vodka, wat 'mooi om te zien' betekent, wordt gezien als de grondlegger van de 'luxury vodka', een segment waar nu meerdere merken onderdeel van uitmaken. Het was in 1993 toen Belvedere deze categorie officieel op de kaart zette. De wodka wordt vervaardigd op basis van Pools rogge en artisanaal water. Er worden geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen aan de wodka toegevoegd, zodat de smaken zo puur mogelijk zijn.

De wodka wordt geprezen om diens soepele, doch complexe karakter. Zachte geuren met licht kruidige invloeden gaan over naar volle, zijdezachte smaken. Dat de karakteristieken van Belvedere internationaal gezien in de smaak vallen, is onderstreept door de International Spirits Challenge. In 2015 is Belvedere vodka uitgeroepen tot 'Vodka producer of the year'.

Een fles Belvedere kopen?


Een fles Belvedere springt direct in het oog door het fraai vormgegeven uiterlijk. Wanneer u op zoek bent naar een zeer smaakvolle wodka waar u op de mooiste momenten in het leven van wilt genieten, zoek dan niet verder. Profiteer van onze scherpe Belvedere vodka prijs en bestel uw favoriete soort eenvoudig online.