https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

berentzen


Berentzen: dé drank voor ieder feestje

Berentzen is authentiek Duits likeurmerk. Hedendaags staat het merk bekend om het brede aanbod met vele smaken, waarvan Berentzen Apfelkorn de bekendste is. De slogan van het merk is 'Berentzen - een synoniem voor gezelligheid'. Vanuit deze gedachte zorgen de verschillende dranken ervoor dat er een geschikte likeur voor ieder moment is. Bekijk het smaakvolle aanbod en kies jouw favoriet!


Meer info


Berentzen: dé drank voor feestjes


De drank van Berentzen is één van de meest populaire mixdranken op de markt. Kenmerkend hierbij zijn de heerlijke fruitige smaken die het goed doen op ieder feestje. De firma zelf is afkomstig uit het Duitse Haselünne, gelegen in de regio Eemsland. De oudste tekenen van de oprichting gaan terug naar 1758. Er is een document afkomstig uit dit jaar gevonden waarop over een distilleerderij wordt geschreven. Deze distilleerderij is in dat jaar door raadsheer Johann Bernhard Tobias Berentzen, de oprichter van het merk, gekocht. Hierdoor wordt dit gezien als de officiële oprichting van het merk.

Het grote succes van Berentzen is verkregen met de populaire Apfelkorn. Deze drank kenmerkt zich door goed gebalanceerde smaken en is de gangmaker op ieder feestje. Ontzettend populair onder studenten, maar ook bij andere feestgangers. De drank is verder geliefd door het veelzijdige karakter. Je kunt hier uitstekend mee shotten, maar ook in diverse mixdranken en cocktails komen de zoete en frisse smaken goed tot uiting.

Ontdek de diverse smaken van Berentzen


Het assortiment van Berentzen staat bekend om het kleurrijke uiterlijk en de fruitige smaken. Appel speelt hierin een belangrijke rol, doordat drank op basis van deze fruitsoort de basis is geweest voor het hedendaagse succes. Mede hierdoor zijn er nog andere appelvarianten op de markt gebracht, waaronder de Berentzen WinterApfel. Breng je feestje goed op gang met deze allemansvriend.