casamigos


Casamigos

Casamigos is een tequilabedrijf dat in 2013 is opgericht door drie partners, waaronder de alom bekende George Clooney. In 2017 is de firma na succes in Amerika overgenomen door Diageo, een multinational op het gebied van dranken. Zelf ontdekken waarom dit merk zo populair is? Bestel dan direct online via de webshop van DrankDozijn.


Meer info


Casamigos Tequila: geliefd in binnen- en buitenland

 
Casamigos Tequila is één van de snelst groeiende drankmerken in Amerika en wordt ook in Nederland steeds populairder. De drank wordt enkel op basis van de beste ingrediënten vervaardigd, waarbij deze met grote zorg worden uitgezocht. Blauwe agave vormt hierbij de basis, waarbij dit afkomstig is uit Jalisco, een staat die grenst aan de Grote Oceaan. Jalisco heeft een gunstig klimaat waarin agave zich optimaal ontwikkelt.

De blauwe agave wordt op traditionele wijze geroosterd in ovens, waarbij men bij Casamigos dit voor een periode van 72 uur doet. Er wordt bewust voor deze lange periode gekozen zodat het karakter van de uiteindelijke drank ontzettend veel diepgang verkrijgt. Het hart van de agave, ook wel 'piña' genoemd, wordt geperst waarna men een speciale mix van gist aan het agave sap toevoegt. Leuk om te weten is dat het fermentatieproces maar liefst 80 uur duurt, waardoor de eindproducten over ontzettend veel complexiteit beschikken.

Casamigos Tequila online kopen


Wanneer je een fles Casamigos Tequila wilt kopen, dan ben je hier aan het juiste adres. Word zelf bekend(er) met dit vakmanschap uit Mexico en geniet hiervan zoals jij dat wilt. Puur, in de mix of als onderdeel van een cocktail. Met Casamigos tequila zijn de mogelijkheden eindeloos. Deze en andere goede tequila koop je online via DrankDozijn, natuurlijk tegen een scherpe prijs.