https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Witte wijn

DrankDozijn beschikt over een groot wijnassortiment met wijnen op basis van verschillende druivenrassen, evenals uit verschillende landen. De kans is groot dat de witte wijnliefhebber slaagt tussen het aanbod van DrankDozijn. Je vindt hier goede Italiaanse wijn, maar ook smaakvolle Franse wijn. Filter de wijnen op basis van het merk, de smaak, de regio of de prijs. Kies eenvoudig voor een van je favoriete merken of probeer eens iets nieuws.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina


Witte wijnen, waar te beginnen?


Witte wijnen worden vervaardigd op basis van het sap van witte en/of blauwe druiven. Er is nagenoeg geen contact tussen de schil en de wijn, zodat er geen kleurstof vanuit de schil aan de wijn kan worden gegeven. Op deze manier behoudt de wijn diens heldere kleur. Het aanbod aan witte wijn kent vele verschillen in smaak, waardoor het ontdekken van ons assortiment een waar avontuur is.

Witte wijn wordt op verschillende plekken in de wereld vervaardigd, waardoor het smaakaanbod bijzonder uitgebreid is. De verschillen in smaak hangen af van bijvoorbeeld het land van herkomst en het gebruikte druivenras. Droge witte wijn is een wijn met weinig restsuiker en bij zoete witte wijn is dit juist het tegenovergestelde; dit is een wijn met relatief veel restsuiker. Er is bestaat ook halfdroge wijn, zodat er voor iedereen wat wils is.

Het aanbod staat bekend om de grote diversiteit op het gebied van smaak: van frisse witte wijn tot volle witte wijn, het kan allemaal. De wijnen zijn ideale begeleiders van verschillende gerechten. Net als bij rode wijn kan het verstandig zijn om een balans te creëren tussen het karakter van de wijn en het type gerecht dat geserveerd wordt.

Een goede witte wijn aanbieding vind je bij DrankDozijn

 
Wanneer je op zoek bent naar een witte wijn aanbieding dan ben je bij ons aan het adres. Profiteer van vaste lage prijzen en ga op zoek naar je favoriete soort of probeer eens iets nieuws. Wist je dat wij gratis verzenden bij het bestellen van een volle doos? Zodoende kan je extra voordelig van je wijnen genieten. Uiteraard ben je vrij om zelf de samenstelling van de inhoud te bepalen. Dit mogen twaalf witte wijnen zijn, maar ook een combinatie met andere dranksoorten is mogelijk.