https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Ca Del Lago Pinot Grigio 75cl

Ca Del Lago Pinot Grigio 75cl

Ca Del Lago Pinot Grigio 75cl

4,95

Ca Del Lago Pinot Grigio is een fruitige witte wijn waarvan de smaken sterk naar voren komen. Zo zijn smaken als peer, witte perzik en hinten van vlierbloesem te herkennen. Deze wijn past uitstekend bij licht verteerbare gerechten, denk aan vis en vegetarische salades.

8 /10 (2 reviews)
Inhoud
75cl
Categorie
Wit
Land
ItaliŽ
Druif
Pinot Grigio
Merk
Sluiting
Schroefdop
Smaak
Rood: Fruitig
Alcoholpercentage
11,50 %
Status
Direct leverbaar

Aanbiedingen

Ca Del Lago Pinot Grigio 75cl
3 flessen voor €12,50
 

DrankDozijn beschikt over een groot wijn assortiment met wijnen op basis van verschillende druivenrassen, als ook uit verschillende landen. De kans is groot dat de witte wijnliefhebber slaagt tussen het aanbod van DrankDozijn. U vindt hier goede Italiaanse wijn alsook smaakvolle Franse wijn. U kunt uw favoriete wijnen ook op basis van de druifsoort uitzoeken. Ga op zoek naar uw favoriete soort of probeer eens iets nieuws.  

Droge witte wijn of zoete witte wijn?


Witte wijn wordt vervaardigd op basis van het sap van witte en/of blauwe druiven. Er is nagenoeg geen contact tussen de schil en de wijn, zodat er geen kleurstof vanuit de schil aan de wijn kan worden gegeven. Op deze manier behoudt de wijn diens heldere kleur. Het aanbod aan witte wijn kent vele verschillen in smaak, waardoor het ontdekken van ons assortiment een waar avontuur is.  
Witte wijn wordt op verschillende plekken in de wereld vervaardigd, waardoor het smaakaanbod bijzonder uitgebreid is. De verschillen in smaak hangen af van bijvoorbeeld het land van herkomst en het gebruikte druiven ras. Droge witte wijn is een wijn met weinig restsuiker en bij zoete witte wijn is dit juist het tegenovergestelde; dit is een wijn met relatief veel restsuiker. Er is bestaat ook halfdroge wijn, zodat er voor iedereen wat wils is.  
De smaak van deze wijnen is in sommige gevallen zeer divers; van fruitig tot zelfs enigszins rokerig, het kan allemaal. De wijnen zijn ideale begeleiders van verschillende gerechten. Net als bij rode wijn kan het verstandig zijn om een balans te creëren tussen het karakter van de wijn en het type gerecht dat geserveerd wordt.  

Een goede wijn aanbieding vindt u bij DrankDozijn

 
Ook wanneer u op zoek bent naar een goede wijn aanbieding dan is de kans van slagen groot bij DrankDozijn. Wekelijks vindt u u de beste aanbiedingen terug in ons assortiment, zodat u uw favoriete wijn met korting kunt bestellen of relatief voordelig iets nieuws kunt proberen.

10/10
: Geen opmerking geplaatst

6/10
:"Voor de prijs een redelijke wijn. "