Wijn online kopen

Bij DrankDozijn heeft u een ruime keuze uit diverse soorten wijn. Bekijk ons assortiment en geniet van de beste wijnen afkomstig uit verschillende landen. Indien u zoekt naar een goede rode of witte wijn óf wanneer u twijfelt tussen zoet of droog, de kans is groot dat u slaagt bij DrankDozijn. Ook wanneer u op zoek bent naar voordelige wijn aanbiedingen bent u bij ons aan het juiste adres.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina


 

Een ruime keuze uit alle bekende wijnlanden


Het kiezen van de juiste wijn is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder uw smaakprofiel. Wellicht bent u op zoek naar een begeleider van een bepaald gerecht. Door de juiste wijn te kiezen kunt u een extra dimensie toevoegen aan een gerecht dat u serveert.
Er bestaan veel verschillende merken en soorten. Kies bijvoorbeeld voor een smaakvolle Spaanse, Franse, Italiaanse of Zuid-Afrikaanse wijn. Uiteraard kunt ook wijn uit overige landen in ons assortiment terugvinden.

 

Lekkere wijn kopen? Bestel het eenvoudig online


In de webshop van DrankDozijn.nl vindt u uiteenlopende soorten wijnen, afkomstig uit verschillende landen. Geniet van ons aanbod en ontdek de verschillen in soorten en smaken.

 Bij Drankdozijn.nl profiteert u van een korte levertijd, waardoor bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur geplaatst en betaald worden, de volgende dag al worden aangeboden*. Bij het bestellen van een volle doos verzenden wij gratis, ook bestellingen van €250,- of meer worden altijd gratis verzonden. Mocht u vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

 Op zoek naar leesvoer over verschillende soorten dranken? Bezoek dan ons DrankDozijn Blog.

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel