Mousserende wijn

Mousserende wijn staat bekend om diens verleidelijke bubbeltjes, die het dankt aan koolzuurgas. DrankDozijn heeft verschillende soorten mousserende wijn opgenomen in het assortiment. Je kunt hier zowel Franse als Italiaanse wijn terugvinden. Ontdek ons aanbod en ga op zoek naar jouw favoriete wijn.


Meer info

Wijn met bubbels


Wijn met bubbels is een breed begrip. In verschillende landen wordt mousserende wijnen vervaardigd, waarvan champagne wellicht de bekendste soort is. Per wijnsoort kan de gebruikte druivenselectie en productiemethode verschillen, waardoor geen wijn hetzelfde is. De bubbels zijn een ideale begeleider van de vreugdevolle momenten in het leven, maar zijn ook uitstekend te combineren met verschillende maaltijden. Bij een krachtige maaltijd kan een complexe wijn een heerlijke aanvulling zijn. Wanneer de maaltijd relatief licht verteerbaar is, kies dan voor een lichte wijn. Een goed uitgangspunt is dat drogere wijnen goed aansluiten op (licht) gezouten maaltijden en dat de wat zoetere wijnen heerlijk zijn bij fruit of desserts.

Mousserende wijn kopen


Bij DrankDozijn kun je eenvoudig en voordelig heerlijke mousserende wijn kopen. Kies jouw favoriete fles op basis van het land, smaak, druifsoort, merk, regio of prijs. Je vindt hier zowel bekende als minder bekende merken terug, allen zorgvuldig voor jou geselecteerd. Voor alle bestellingen geldt; op werkdagen voor 17.00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden*.