Henkell Trocken 75cl - online kopen

Henkell Trocken 75cl

Henkell Trocken 75cl - online kopen

8,50

Henkell Trocken is een volrijpe combinatie van excellente wijnen, perfect samengesteld uit klassieke druivensoorten. Henkell Trocken is fris en harmonisch met een aangename uitgebalanceerde verhouding tussen zoet en zuur.

Inhoud
75cl
Categorie
Mousserend
Land
Duitsland
Merk
Sluiting
Kurk
Alcoholpercentage
11,50 %
Status
Direct leverbaar
 

Mousserende wijn, bekend om de verleidelijke bubbeltjes die het dankt aan koolzuurgas. Mousserende wijn komt in verschillende soorten; wit, rood en als rosé. Geniet van de diversiteit aan smaken en laat je verassen door één van onze Mousserende wijnen.   De gistingmethodes zijn van invloed op de wel of niet sterke aanwezigheid van de bubbels. Bij de Méthode traditionnelle, dit is de meest arbeidsintensieve methode, vind een tweede gisting plaats op de fles. Door het toevoegen van suiker en giststellen ontstaan bubbels, het koolzuur kan immers door de kurk niet ontsnappen. De bubbels die hierbij ontstaan zijn verfijnd en klein. Een andere manier is de Méthode Charmat. Hier wordt gebruik gemaakt van een tank, waarin de gisting plaatsvindt. Na het rijpen volgt de bottelingsfase. De uiteindelijke bubbels, bij gebruik van deze methode, zijn over het algemeen wat groter en minder verfijnd dan bij de Méthode traditionelle.

Henkell, vandaag de dag een van de bekendste spelers op het gebied van sektwijnen, ofwel Duitse mousserende wijnen. Henkell Trocken is de onbetwiste nummer één wat betreft de Duitse sektwijn met een jaarlijkse export van meer dan 20 miljoen flessen. Henkell & Co. Sektkellerei staat bekend tussen traditioneel vakmanschap en haar innovatieve verfijnde methodieken, waardoor de wijnen van dit wijnhuis een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding hebben.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel