https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

eristoff


Eristoff: de favoriet van velen

Eristoff is een wodkamerk met een lange historie. De wodka is afkomstig uit GeorgiŽ, ook bekend als 'het land van de wolf', en is geliefd bij een uiteenlopend publiek. De soepele smaken zorgen ervoor dat je hier eindeloos mee kunt mixen, maar Eristoff is ook als onderdeel van een cocktail het proberen waard. Wodka online bestellen tegen een lage prijs? Bekijk direct het aanbod.


Meer info


Het verhaal achter de wodka van Eristoff

 
Eristoff Vodka wordt al langer dan 200 jaar geproduceerd en is afkomstig uit GeorgiŽ. In 1806 begint het verhaal van dit merk dat hedendaags tot een van de grootste in zijn soort behoort. Het merk is opgericht door de familie Eristhavi (wat later veranderd is in Eristoff) in een periode waarin wodkaproductie in huiselijke kringen vaak voorkwam. De kwaliteit van de drank die men produceerde was een belangrijke pijler om iemands plek in de maatschappij te bepalen. Daarnaast werd er toentertijd ontzettend veel waarde gehecht aan iemands familienaam. Hierdoor was alles er aan gelegen om een zo puur mogelijke wodka te vervaardigen.

De familie maakte een ongekend zuiver distillaat op basis van een geheim familierecept, een drank die zů goed was dat zij hier met trots hun naam aan verbonden. Tot op de dag van vandaag is het recept achter de wodka geheim en enkel bekend bij leden van de familie. Het etiket van de flessen wordt sinds jaar en dag gesierd door een wolf en de inspiratie hiervoor vloeit voort uit verschillende Georgische verhalen en legendes waarin wolven een belangrijke rol spelen. Om deze legendes te eren is gekozen de wolf vast te leggen op het etiket van Eristoff.

Door de jaren heen is de originele receptuur geperfectioneerd op basis van moderne productiemethoden. De drank vervaardigt men volledig op basis van graan en water. Er vindt een drievoudige distillatie plaats waarna de drank een houtskoolfiltering ondergaat. Deze laatste stap zorgt voor de uiterst soepele smaken van de klassieke expressie van dit merk. Voor wie dit nog niet genoeg is, is er ook 
Eristoff Red. Hierbij wordt de reguliere wodka verrijkt met het beste van zongerijpte sleedoornbessen.

Eristoff voordelig online kopen?


Eristoff is een bekende naam in de wodkawereld, waarbij de drank bekend staat om een veelzijdig karakter. Je kunt hier eindeloos veel mixdrankjes mee maken, maar natuurlijk is dit ook een ideale aanvulling op uiteenlopende cocktails. Wil je een fles bestellen? Doe dit dan voordelig en snel online via de webshop van DrankDozijn. Profiteer van lage prijzen en een korte levertijd, zodat je snel van jouw favoriete drankje kunt genieten.