https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

lupulus


Lupulus

Lupulus is een Belgisch speciaalbier dat vanuit de Ardennen wordt vervaardigd. Vanuit een prachtige omgeving wordt gewerkt aan dit hooggistende bier wat menig liefhebber weet te boeien door het toegankelijke karakter en het kenmerkende aroma. Ervaar het nu zelf en ontdek Lupulus.


Meer info


Lupulus bier: het verhaal van de brouwerij


De historie van Lupulus bier gaat terug tot 2004, het jaar waarin de brouwerij is opgericht. Toentertijd richtte zij zich voornamelijk op het beleveren van een nabijgelegen bistro. In 2007 werd de stap gezet om een groter publiek van bier te voorzien. De brouwers houden bij de productie rekening met Belgische biertradities, maar zorgen er gelijktijdig voor dat hun eigen inbreng op te merken is.

De brouwerij staat gevestigd in een prachtige omgeving welke als inspiratiebron voor de brouwers dient. De brouwerij staat gevestigd op een stuk grond nabij een 19e-eeuwse boerderij in de Ardennen. Hiervandaan wordt jaren aan biertraditie gecombineerd met hypermoderne technologie, waarna Lupulus bier een feit is. De naam van het merk stamt af van het Latijnse 'Humulus Lupulus' wat de benaming is voor hop, een essentieel onderdeel voor de productie.

Lupulus bier kopen


Lupulus bier kopen doet u voordelig en snel via DrankDozijn. Ontdek nu zelf waarom dit merk al geruime tijd een bekende naam is op het gebied van speciaalbier en laat u verrassen door vakmanschap uit de Ardennen. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling thuis bezorgen, zodat u eenvoudig van uw favoriete dranken kunt genieten.