ketel one


Ketel One

Ketel one vodka wordt geproduceerd door de Nolet distilleerderij, gelegen in Schiedam. Deze producent is ook bekend om hun kwalitatief goede jenever, de Ketel 1. Ketel one is de internationale naam van het merk, waarmee succes wordt behaald op verschillende markten. Ketel drank is een begrip in de gehele wereld.


Meer info


Het ontstaan van Ketel one


Na jaren van experimenteren op basis van bevindingen van Joannes Nolet, de oprichter van Ketel 1, is Ketel one uiteindelijk geboren in 1983. De drijvende kracht achter de Ketel drank was Carolus Nolet, de huidige eigenaar van de distilleerderij. Ketel one is in het buitenland zeer bekend geworden in de jaren 80, toen Carolus Nolet de oversteek maakte naar Amerika. Hier liet hij Amerikaanse bartenders succesvol kennis maken met een verfijnd stukje Nederlands vakmanschap.

De Amerikanen waren bijzonder enthousiast over de Ketel 1 vodka, iets wat vandaag de dag nog steeds het geval is. Vele jaren eerder hebben nazaten van de Nolet familie ook de oversteek gemaakt naar Amerika waar een productiefaciliteit is opgebouwd. Het is dan ook niet gek dat de weg naar het internationale succes hier is begonnen.

Goede vodka koopt u online bij DrankDozijn


Als u liefhebber bent van kwalitatief goede vodka dan is het aan te raden om Ketel One eens te proberen. Alle Ketel drank wordt met passie en liefde gestookt op basis van oude familietradities. U vindt alle beschikbare Ketel vodka terug in onze webshop.