https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

grey goose


Grey Goose

Grey Goose Vodka is een toonaangevend merk dat hedendaags tot een van de meest populaire in zijn soort behoort. De Franse Cognacstreek is de thuisbasis van de distilleerderij, een streek die al jaren lang bekend staat om de vele kwaliteitsproducten. Zelf het vakmanschap ontdekken dat schuilgaat achter Grey Goose? Bestel dan direct online via de webshop.


Meer info


Het verhaal achter de flessen van Grey Goose


De wodka van Grey Goose vervaardigt men in de Cognacstreek in Frankrijk. Dit gebied is de thuisbasis van vele grote merken in op het gebied van zowel wijnen als gedistilleerd. Het merk is opgericht door de Amerikaanse zakenman Sidney Frank die hierbij hulp kreeg van François Thibault, een Fransman die als keldermeester in de cognacindustrie werkte voordat het duo elkaar leerde kennen. Het idee achter het merk ontstond midden in de jaren negentig van de vorige eeuw. De wodka van die tijd leek volgens Sidney Frank teveel op elkaar, waarbij er geen duidelijk onderscheid zichtbaar was tussen de verschillende varianten. Hij wilde hier verandering in brengen en klopte aan bij François Thibault.

Samen besloot dit duo te breken met tradities en een wodka te ontwikkelen die puur vakmanschap ademde. De inspiratie hiervoor vloeide deels ook voort uit de roemrijke geschiedenis van de Cognacstreek. In deze streek staat men als geen ander bekend om de productie van voortreffelijke dranken, waarbij de gekozen ingrediënten een doorslaggevende rol spelen. Het duo wilde ditzelfde bereiken, maar dan op het gebied van wodka. Dit alles tezamen leidde tot de productie van Grey Goose Vodka, wat hedendaags als één van de meest geliefde wodka's wordt gezien. François Thibault is de drijvende kracht achter het merk, wat voor een groot deel te wijten is aan zijn achtergrond in de cognacindustrie. Hij is opgeleid tot keldermeester, wat inhoudt dat hij in staat is om het hele productieproces te overzien. Het was uiteindelijk aan hem om een wodka te creëren die vol karakter en smaak zit.

Grey Goose online kopen doe je bij DrankDozijn


Wil je zelf het Franse vakmanschap ervaren? Bestel dan voordelig een fles van dit merk online via de webshop. De wodka staat bekend om de soepele en zijdezachte smaken, heerlijk om puur (of met ijs) van te genieten, maar ook in de mix of als onderdeel van een cocktail. Inspiratie nodig? Lees dan ons blog over Grey Goose mixen en je kunt direct aan de slag. Wanneer je liefhebber van dit merk bent, doe je er goed aan het aanbod op DrankDozijn in de gaten te houden. Je vindt hier altijd een scherpe prijs terug, maar daarnaast zijn er ook veelvuldig aanbiedingen op wodka die het ontdekken waard zijn.