Grey Goose Vodka 70cl - online kopen

Grey Goose Vodka 70cl

Grey Goose Vodka 70cl - online kopen

31,95

Grey Goose wordt van het fijnste Franse graan gemaakt. De geur is licht zoet en de smaak is zacht en vol. Momenteel is het een van de snelst groeiende en meest gevraagde super premium vodka´s ter wereld. Deze premium vodka wordt dan ook gemaakt in de beroemde Cognacstreek in het westen van Frankrijk. Mede door de kennis en ervaring van de mensen in de Cognacstreek wordt er een sublieme premium vodka gevormd. Grey Goose wordt 5 keer gedistilleerd en verkrijgt hierdoor zijn zachte, verfijnde smaak. Grey Goose is,in onze ogen, de perfecte belichaming van een elegante vodka, heerlijk om puur van te genieten.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Premium Vodka
Land
Frankrijk
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Premium Vodka wordt geproduceerd door hedendaagse grote namen die een belangrijke positie in de markt hebben ingenomen. Denk hierbij aan Grey Goose, Ciroc en Belvedere.   Premium Vodka's omvat een groot aantal merken wat heeft bij gedragen aan de stijgende populariteit van deze drank. Dit zijn veelal luxe merken, met een bekende naam. Dit zijn ook Vodka's die zéér populair zijn in het uitgaansleven.

De origines van Grey Goose liggen in de Cognacstreek in het westen van Frankrijk, waar de maîtres de chai (de kelderopzichters) al sinds jaar en dag een oog houden op alle dranken die daar ten ruste liggen. Daar de mensen in de Cognacstreek al ruime ervaring hebben met het produceren van hoogwaardige alcoholische dranken, mag het dan geen wonder heten dat Grey Goose is uitgegroeid tot een premium merk. De Grey Goose is vernoemd naar de ganzen welke veelvudig in het westen van Frankrijk voorkomen.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel