https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Gemakkelijk vodka online kopen

DrankDozijn heeft een ruim vodka assortiment met hierin veel verschillende merken en soorten. Kies uw vodka op basis van het merk, de soort of de prijsklasse. De kans is groot dat uw favoriete vodka in ons assortiment is opgenomen. Zowel bekende als minder bekende merken zijn terug te vinden in onze webshop. Goede vodka online kopen tegen een scherpe prijs? Dit kan bij DrankDozijn, bestel uw favoriet eenvoudig online.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina


 

De opmars van vodka


Vodka,of wodka, is een distillaat dat al jaren enorm populair is, waardoor het hedendaagse aanbod zéér uitgebreid is. Vodka is vermoedelijk afkomstig uit Oost-Europa en werd traditiegetrouw puur genuttigd. Tegenwoordig is Vodka een bekend onderdeel van mixdranken.

Vodka wordt geproduceerd op basis van verschillende van verschillende graansoorten, zoals tarwe, gerst en rogge. Vandaag de dag kan men ook Vodka op basis van aardappel en quinoa vinden. Uiteraard zijn ook de bekende merken, zoals Grey Goose en en Ketel One terug te vinden in de webshop. De mogelijkheden zijn bijzonder groot, waardoor de kans op slagen dit ook is.

 

Goedkope Vodka online kopen?


DrankDozijn staat bekend om de scherpe prijsstelling en dit is voor de vodka ook zeker het geval. Bent u op zoek naar vodka met korting? Neem dan eens een kijkje tussen de vodka aanbiedingen. Wanneer u een volle doos van 12 willekeurige producten bestelt verzenden wij gratis. Dit geldt ook voor bestellingen van €250,- of meer. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij beantwoorden uw vragen graag.

Op de hoogte blijven van allerlei drankgerelateerde nieuwtjes? Houd dan ons DrankDozijn Blog in de gaten.