Esbjaerg Vodka 1ltr - online kopen

Esbjaerg Vodka 1ltr

Esbjaerg Vodka 1ltr - online kopen

13,95

Esbjaerg Vodka staat bekend om de zachte en toegankelijke smaak. Esbjaerg Vodka ontleent zich uiterst goed om mee te mixen, maar kan ook als onderdeel van een cocktail worden gebruikt.

Inhoud
1ltr
Merk
Categorie
Vodka
Land
Nederland
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Vodka is hedendaags zéér populair, waarbij namen als Smirnoff, Absolut en Eristoff bij vele bekend zullen zijn. De roots van deze drank ligt vermoedelijk in Oost-Europa.   Vodka kent een rijke historie, waaruit vele stijlen, soorten en smaken zijn ontstaan. De gebruikte productiemethoden en ingrediënten zijn van invloed op de smaak. Hierdoor zijn er vele Vodka's met smaakvolle tonen uit fruit, specerijen of kruiden.

Esbjaerg Vodka is van origine afkomstig uit Denemarken. Al ver voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog was het populair onder Deense en IJslandse vissers. De toenmalig distillateur Ole Pedersen uit de gelijknamige plaats Esbjaerg gebruikte bij het productieproces ijs van Groenland dat op zijn verzoek door de lokale vissers werd meegebracht. Met als resultaat een zachte goed drinkbare pure vodka. Tegenwoordig wordt Esbjaerg Vodka door de Nederlandse firma Boomsma geproduceerd.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel