Wyborowa Vodka 1ltr - online kopen

Wyborowa Vodka 1ltr

Wyborowa Vodka 1ltr - online kopen

15,50

Wyborowa Vodka is een licht aromatische Poolse vodka met een uniek productieproces, namelijk 3x3. Dit staat voor een driedubbele zuivering, driedubbele distillatie en driedubbele filtratie. Hierna wordt Wyborowa gebalanceerd met puur bronwater. Wyborowa Vodka is de koningin van de Poolse vodka's.

Inhoud
1ltr
Merk
Categorie
Vodka
Land
Polen
Alcoholpercentage
37,50 %
Status
Direct leverbaar
 

Vodka is hedendaags zéér populair, waarbij namen als Smirnoff, Absolut en Eristoff bij vele bekend zullen zijn. De roots van deze drank ligt vermoedelijk in Oost-Europa.   Vodka kent een rijke historie, waaruit vele stijlen, soorten en smaken zijn ontstaan. De gebruikte productiemethoden en ingrediënten zijn van invloed op de smaak. Hierdoor zijn er vele Vodka's met smaakvolle tonen uit fruit, specerijen of kruiden.

Wyborowa is een Pools vodkamerk dat al sinds 1823 in de plaats Poznan wordt geproduceerd van 100 procent rogge. Letterlijk vertaald betekent 'uitstekend', dit zou namelijk de reactie zijn geweest van een jurylid die de vodka tijdens een contest proefde. Pas in 1927 was Wyborowa het eerste vodkamerk dat wereldwijd werd verspreid.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel