famous grouse


Famous Grouse whisky

The Famous Grouse wordt al sinds 1800 geproduceerd en is tot op de dag van vandaag nog een van de beter verkopende whisky's. Famous Grouse staat bekend om zijn zachte en toegankelijke smaken, waardoor deze whisky bij een breed publiek in trek is. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment Famous Grouse whisky en bestel uw favoriet direct online.


Meer info

Meer artikelen laden


 

Het ontstaan van the Famous Grouse


Famous Grouse is in productie sinds het begin van de 18e eeuw. De naam die het merk hedendaags draagt had de whisky toen nog niet, deze is namelijk in 1896 vergeven. Van origine was Famous Grouse whisky bedoeld voor edelen die in de buurt van de distilleerderij kwamen jagen en vissen. Vandaag de dag geniet men van over de gehele wereld van deze whisky.

Wist u dat Famous Grouse whisky is gerijpt op zowel sherry- als bourbonvaten? Dit resulteert in rijke, ronde en zoete smaken.

 

Koop Famous Grouse voordelig en snel online


In de webshop van drankdozijn vindt u diverse whisky's van Famous Grouse. Een groot aanbod en diverse smaken zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Profiteer van een lage prijs en een snelle levering. Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn geplaatst en betaald worden de volgende dag aangeboden*. Zodoende kunt u zr snel genieten van uw favoriete drankje.

Bij het bestellen van een volle doos met 12 bezette plekken of bij bestellingen vanaf €250,- verzenden wij gratis. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. vergeet niet ons DrankDozijn Blog te volgen voor verhalen, tips en weetjes over whisky en andere dranken.