https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

copperhead


Copperhead: Belgisch vakmanschap

Copperhead is een Belgische gin die bijzonder geliefd is. De gin wordt geroemd om diens heerlijke smaak en strakke design. Verwacht een kruidig en zacht karakter, ideaal om mee te experimenteren op het gebied van gin & tonics. Liefhebber van dit merk? Bestel dan voordelig en snel online via de webshop.


Meer info


Liefhebber van gin? Ontdek Copperhead!

 
Jeneverbessen, een ontzettend belangrijk onderdeel van gin, werden in een ver verleden als een medicijn gezien. Het verhaal gaat dat Mr. Copperhead, een doorgewinterde alchemist, in het verleden op zoek was naar een elixer voor het eeuwige leven. In zijn zoektocht kwam hij op een unieke samenstelling uit, door gebruik van een koperen pot still ketel en een recept op basis van vijf botanicals. Hier is de fundering voor Copperhead Gin gelegd, zoals wij dit vandaag de dag kennen. Vandaag de dag wordt de klassieke expressie van het merk nog steeds op basis van dezelfde botanicals vervaardigd.

Het merk is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Belgische apotheker Yvan Vindevogel en Bernard Fillier, de eigenaar van de Filliers stokerij. Yvan Vindevogel is zelf ge´nteresseerd in de medicinale achtergrond van gin en onderhoudt contacten met men bij de stokerij. Hierdoor rees het idee om zelf een gin te maken met een medicinale achtergrond. De kennis van beide partijen werd gecombineerd en Copperhead gin is hier het resultaat van. Leuk om te weten is dat de merknaam tweeledig is; hiermee wordt zowel verwezen naar de koperen ketels waarin de gin gedistilleerd wordt, als naar de Koperkop slang die symbool staat voor de farmacie.

Copperhead gin kopen tegen een scherpe prijs?

 
Copperhead gin heeft liefhebbers van deze dranksoort ontzettend veel te bieden. Bekijk het aanbod in de webshop en ga op zoek naar jouw favoriet. Het soepele en kruidige karakter van deze gin zorgt ervoor dat je hier alle kanten mee op kunt. Laat je verassen door de uitmuntende kwaliteit en experimenteer naar hartenlust in combinatie met een premium tonic. Kies je voor de reguliere expressie of bijvoorbeeld de Copperhead Black Batch Gin? Ontdek de mogelijkheden en bestel direct online.