Copperhead Black Batch Gin 50cl - online kopen

Copperhead Black Batch Gin 50cl

Copperhead Black Batch Gin 50cl - online kopen

42,50

Een gin in een opvallende zwarte fles; Copperhead Black Batch 50CL. De Copperhead is een slang die gebruikt wordt in het symbool voor de geneeskunde. De gin dankt zijn unieke smaak aan de ingredienten die gebruikt zijn. In de gin zit onder andere zwarte Ceylon thee en zwarte vlierbessen. Volgens de makers zou deze gin zelfs verbeterende eigenschappen voor je immuunsysteem hebben...

Inhoud
50cl
Subgroep
Gin
Land
Belgie
Merk
Smaak
Kruidig & Krachtig
Stijl
New Western Gin
Alcoholpercentage
42,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De New Western Dry Gin is een nog niet algemeen aanvaarde benaming voor de nieuwe generatie gins welke experimenteren met botanicals. Met botanical wordt het fruit, bloemen, kruiden etc. bedoeld waarmee men de gin en tonic afwerkt.   Deze variant is helder en fris en blijft sterk verwant met London Dry Gin.

Copperhead Gin is een Belgische premium gin die ontstaan is uit een samenwerkingsverband tussen de apotheker Yvan Vindevogel uit Kortrijk en Bernard Fillier, de eigenaar van de Filliers jeneverstokerij. Deze gin is gestookt uit jeneverbessen en enkele botanicals als engelwortel, korianderzaad, kardemon en korianderzaad. De merknaam Copperhead verwijst naar meerdere elementen, ten eerste naar de koperenketel waar de alcohol in wordt gestookt, ten tweede een type slang genaamd de Koperkop die symbool staat voor de farmacie. Tenslotte is de gin gebotteld in koperkleurige flessen.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel