Op zoek naar een goede whisky aanbieding?

Wanneer je op zoek bent naar een goede whisky aanbieding dan ben je hier aan het juiste adres. Door het ruime aanbod is de kans groot dat je whisky van een van jouw favoriete merken extra voordelig kunt aanschaffen. Bekijk onze zorgvuldig samengestelde aanbiedingen en kies jouw favoriete whisky op basis van de soort, het merk of de prijs.


Meer info

Sorteer op


Goedkope whisky kopen


Tussen de aanbiedingen vind je zowel goedkope whisky terug als meer exclusievere varianten. Daarnaast vind je ook whisky en whiskey aanbiedingen terug uit verschillende landen, waardoor er voor ieder wat wils is. Ook aan de liefhebbers van single malt en blended whisky wordt gedacht, deze whiskysoorten zijn regelmatig onderdeel van onze aanbiedingen. Ben je benieuwd wat anderen schrijven over whisky die je graag zou proberen? Het is mogelijk om het aanbod te filteren op basis van reviews. Bekijk nu snel wat de aanbiedingen van deze week zijn en profiteer van éxtra lage prijzen.

aanbiedingen op whisky


Een goede aanbieding op het gebied van whisky laat het hart van menig liefhebber sneller kloppen. Om deze reden is het aan te raden ons aanbod in de gaten te houden. Iedere zondag gaan onze nieuw weekaanbiedingen in, waardoor verschillende whisky's met grote regelmaat aan te kopen zijn met korting. Alle aanbiedingen zijn geldig van zondag t/m zaterdag of zolang de voorraad strekt. Ga op zoek naar jouw favoriete soort of ontdek voordelig eens iets nieuws.

Je bent bij DrankDozijn.nl altijd goedkoop uit. Naast onze lage prijzen, iedere week spectaculaire aanbiedingen met veel voordeel.

Geldig van zondag 16 september t/m zaterdag 22 september, zolang de voorraad strekt