https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Indiase whisky

Indiase whisky mag absoluut niet ontbreken in de webshop van DrankDozijn. De meest bekende merken kunt u dan ook terugvinden in ons assortiment. Geniet van de veelal exotische smaken en geuren, welke een rijkelijke aanvulling zijn op het hedendaagse aanbod. Goede whisky online kopen doet u gemakkelijk en voordelig bij DrankDozijn.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

whisky van Indiase bodem


Whisky is ontzettend populair in India, waardoor whisky van Indiase bodem dan ook niet kon uitblijven. In 2004 is de Amrut distilleerderij opgericht en is men gestart met het produceren van 's werelds eerste Indiase single malt whisky. Hedendaags is aangetoond dat kwalitatief goede whisky niet enkel uit de 'traditionele' whiskylanden hoeft te komen.

Bijzonder aan het Indiase klimaat is dat dit ontzettend verschilt van het Schotse klimaat, maar het men toch lukt om hier zeer smaakvolle whisky te produceren. De relatief hoge tempraturen zorgen ervoor dat er meer verdamping van water plaatsvindt tijdens het productieproces, waardoor het alcoholpercentage van het distillaat stijgt. In Schotland is dit omgedraaid: door de lage luchtvochtigheid verdampt er juist meer alcohol dan water, waardoor het alcoholpercentage afneemt.


Goede Indiase whisky bestellen?


De lekkerste whisky van Indiase komaf bestelt u voordelig en snel bij Drankdozijn. Profiteer van lage prijzen en een korte levertijd. Als u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt en betaalt dan ontvangt u uw bestelling de volgende dag al*.

Wij verzenden gratis bij een volle doos van 12 willekeurige producten of bij bestellingen van €250,- of meer. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Op zoek naar leesvoer over whisky en andere dranken? Houd dan ons DrankDozijn Blog in de gaten.