https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

le tribute


Le Tribute

Le Tribute is afkomstig van Destilierias MG gevestigd in het Spaanse Villanova. De distilleerderij heeft een lange historie en is al sinds 1835 actief. In het verleden lag de focus voornamelijk op siropen en medicinale dranken, waarna later ook gin hieraan toegevoegd is. Dat men bij de Destilierias MG garant staat voor bijzondere dranken blijkt wel uit het succes dat behaald is met de populaire Gin Mare.


Meer info


Le Tribute: Spaanse kwaliteitsdranken


Met Le Tribute Gin wordt een ode gebracht aan belangrijke namen, processen en de historie die heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van deze gin. De drank, het uiterlijk en de kwaliteit is wat de Tribute Gin onderscheid. Traditie en moderne distillatietechnieken vullen elkaar uitstekend aan bij de productie. Laat je verrassen door Le Tribute en ontdek dit Spaanse vakmanschap. De veelzijdigheid van de distilleerderij wordt onderstreept door het het aanbod dat uit meer dan enkel gin bestaat. Naast een eigen tonic produceert men ook op ambachtelijke wijze mezcal die liefhebbers van deze dranksoort ontzettend veel te bieden heeft.