https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

VS Cognac

VS cognac betreft het jongste distillaat in vergelijking met de VSOP en XO cognac. De term 'VS' staat voor 'Very Special' en heeft betrekking op cognac welke minimaal twee jaar is gerijpt. Kenmerkend voor VS cognac is een vaak toegankelijke smaak met levendige invloeden. Hierdoor kan de cognac uitstekend gebruikt worden in mixdrankjes.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

Goede VS Cognac voordelig online kopen


Wanneer u op zoek bent naar goede VS cognac dan zit u hier goed. Kies bijvoorbeeld voor een alom bekende Hennessy of voor een fles van een van de andere cognac huizen. Doordat er cognac gebruikt kan worden in een blend die een stuk ouder is dan het predikaat 'VS' doet vermoeden, is deze categorie absoluut het ontdekken waard. De leeftijd van de jongst gebruikte spirit zorgt voor de uiteindelijke leeftijdsaanduiding die op het etiket verschijnt.