https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Campbeltown whisky

Whisky uit de Campbeltown regio van Schotland is rijkelijk terug te vinden in het assortiment van DrankDozijn. Koop uw favoriete whisky gemakkelijk online en laat deze bij u thuis bezorgen. De beste whisky uit deze regio koopt u eenvoudig en voordelig bij DrankDozijn.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

Springbank, de trots van Campbeltown


Campbeltown was ooit een regio met vele distilleerderijen. Hedendaags is dit aantal enorm geslonken. De actieve distilleerderijen in deze regio zijn hedendaags op één hand te tellen, waarvan Springbank de bekendste is. Dit is dan gelijk een toonaangevende naam in de wereld der whisky. 
Verschillende productiestijlen maken van Campbeltown een interessante regio. Van een combinatie tussen zoet en kruidig tot flinke turf; Campbeltown whisky biedt het allemaal.


Campbeltown whisky online bestellen


Uw favoriete Campbeltown whisky kunt u eenvoudig online bestellen via de webshop van DrankDozijn. U heeft de keuze uit een groot assortiment aan whisky, waardoor de kans groot is dat uw favoriete soort hier tussen zit.

Profiteer van een scherpe prijsstelling en een korte levertijd, waardoor u snel van uw favoriete dranken kunt genieten. Wij verzenden gratis bij het bestellen van 12 willekeurige producten of bij bestellingen van €250,- of meer. Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt en betaalt dan wordt uw pakket de volgende dag aangeboden*.

Meer weten? Bekijk de verzendinformatie of contacteer onze klantenservice.