https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

springbank


Springbank

Springbank is een van de oudste whisky distilleerderijen van Schotland en staat sinds jaar en dag bekend als dé trots van Campbeltown. Het Springbank single malt assortiment is uitgebreid, waardoor de kans van slagen bijzonder groot is. Ga op zoek naar uw favoriete whisky en bestel deze eenvoudig online.


Meer info


Springbank, single malt whisky


De Springbank De distilleerderij is nog altijd in handen van de oudste distilleerdersfamilie, de nazaten van oprichter Archibald Mitchell. De Springbank Distillery ligt in Campbeltown op het schiereiland Mull of Kintyre. Ooit telde dit stadje ruim 30 malt distilleerderijen. Momenteel zijn er slechts drie namen actief om de grootste traditie van Campbeltown in stand te houden. Het assortiment aan Springbank whisky staat bekend om diens smaakvolle karakter, wat in trek is bij liefhebbers van over de gehele wereld.

 

Koop Springbank whisky voordelig online


Ontdek het assortiment aan Springbank whisky van DrankDozijn en bestel uw favoriete soort voordelig online. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur zijn geplaatst en betaald worden dezelfde dag nog verzonden. Zodoende kunt u snel van uw goede whisky genieten. Wanneer u vragen heeft dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice, wij staan u graag te woord.