https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

la chouffe


La Chouffe

La Chouffe brengt speciaalbier op de markt uit het hart van de Belgische Ardennen. Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig bier van Belgische bodem, dan zit u goed bij Chouffe. Ervaar nu zelf waarom dit merk zo geliefd is in binnen- en buitenland. Bekijk ons aanbod en kies voor de variant die bij u past.


Meer info


Chouffe, bekend van de kabouter


Iedere fles Chouffe wordt gesierd door de bekende kabouter. De brouwerij is gevestigd in de Vallei der FeeŽn, in het kleine dorpje Achouffe, met als meest bekende (mythische) inwoners de Chouffe kabouters. In 1982 was het eerste brouwsel van La Chouffe een feit, waarna de brouwers, Pierre Gobron en Chris Bauweraerts, zich volledig zijn gaan toeleggen op de productie van dit speciaalbier.

Hedendaags is het La Chouffe assortiment goed gebalanceerd. Het is allemaal begonnen met de La Chouffe blond, maar nu zijn hier ook bruin bieren en een IPA in terug te vinden. Op deze manier kunt u het merk verder ontdekken en op zoek gaan naar het bier wat het best aansluit op uw smaak. Liefhebber van koffielikeur? Probeer dan eens de Chouffe coffee en ervaar de veelzijdigheid van La Chouffe.

Chouffe bier


Wanneer u op zoek bent naar Chouffe bier dan zit u goed bij DrankDozijn. U profiteert bij ons van vaste lage prijzen, waardoor u altijd voordelig uit bent. Ontdek de heerlijke speciaalbieren of probeer de Chouffe koffie. Indien u op een werkdag voor 17.00 uur bestelt en betaalt, dan kan uw bestelling de volgende dag al geleverd worden*. Zo kunt u voordelig en snel van uw favoriete Chouffe genieten.