https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Islands whisky

Islands whisky wordt geproduceerd op verschillende eilanden waar slechts een aantal distilleerderijen staan. Het aanbod is erg divers door de verschillende huisstijlen van de distilleerderijen. Ondanks het uiteenlopende aanbod is de kans groot dat uw favoriet hier tussen zit. U kunt uw whisky vinden op merk, regio, smaak of prijs. Island whisky online bestellen doet u eenvoudig en voordelig bij DrankDozijn.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

Schotse Islands whisky


 Island whisky kenmerkt zich door een uiteenlopend aanbod met hierbij een grote diversiteit aan smaken. Van lichte citrus whisky tot zwaar geturfde bottelingen; de Islands regio herbergt het allemaal. Er zijn honderden eilanden in de Islands regio van Schotland, maar toch zijn er maar een paar distilleerderijen. Het overgrote deel van deze eilanden wordt ook niet bewoond.

In het verleden, toen er frequent illegaal whisky gestookt werd, was de Island regio een ideale plek om dit te doen door de vele losse eilanden. Officieel hoort Islands whisky bij de Highland regio, maar voor het gemak is hier een eigen benaming aan gegeven.


Lekkere Island whisky kopen doet u online bij DrankDozijn


Bij DrankDozijn kunt u uw favoriete Islands whisky gemakkelijk en voordelig online aanschaffen, zodat u snel van uw favoriete dranken kunt genieten. Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn geplaatst en betaald worden de volgende dag bij u aangeboden*.

Wij verzenden gratis bij het bestellen van een volle doos of bij een bestelling van €250 of meer. Op de hoogte blijven van nieuws over allerlei soorten producten, waaronder whisky? Bekijk dan ons DrankDozijn Blog.