laphroaig


Laphroaig

Laphroaig is een bekende naam in de wereld der whisky, waarbij de whisky wordt omschreven als ruw en avontuurlijk. Laphroaig staat bekend om krachtige en uitgesproken smaken met soms bijna medicinale invloeden. Bij DrankDozijn.nl heeft u de keuze uit zr veel whisky van Laphroaig welke tegen een interessante prijs kunnen worden aangeschaft. Bekijk hieronder alle beschikbare Laphroaig whisky en bestel uw favoriete soort eenvoudig online.


Meer info

Meer artikelen laden


 

Laphroaig Whisky


De Laphroaig distilleerderij staat al zo'n 200 jaar gevestigd op het Schotse eiland Islay en ligt vlakbij het mythische Port Ellen. In 1815 is het merk officieel opgericht en toen is hier de productie begonnen van een van de meest geroemde single malt merken. Gedurende deze periode is er volgende traditionele methoden gewerkt wat tot op de dag van vandaag in stand wordt gehouden.

 

Laphroaig Whisky voordelig online kopen


DrankDozijn.nl heeft een groot Laphroaig assortiment, waardoor de kans zeer groot is dat u hier uw favoriete whisky vindt. Kies uw favoriete soort en bestel deze eenvoudig via de webshop tegen een scherpe prijs. Alle getoonde whisky is ook daadwerkelijk voorradig. Bestellingen die voor 17.00 uur besteld en betaald zijn op een werkdag worden de volgende dag bij u aangeboden, ook op zaterdagen*.

Bij het bestellen van een volle doos verzenden wij gratis, ook bestellingen van €250,- of meer worden altijd gratis verzonden. Mocht u vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.