Grain whisky online kopen

Wanneer u op zoek bent naar grain whisky dan loont het een kijkje te nemen in de webshop van DrankDozijn. Een groot whisky assortiment zorgt ervoor dat nagenoeg al uw favoriete dranken bij ons verkrijgbaar zijn. Bestel uw favoriete grain whisky gemakkelijk en voordelig online via DrankDozijn.


Meer info

 

Het belang van grain whisky


Grain whisky's spelen een belangrijke rol bij het vervaardigen van blended whisky. Om een blend te kunnen produceren is grain whisky nodig. Het overgrote deel van de whisky op de markt betreft een blended whisky, waardoor grain whisky een belangrijke rol heeft binnen de markt.

Er zijn twee soorten grain whisky waartussen onderscheid wordt gemaakt: reguliere grain whisky en single grain whisky. Het verschil tussen beide soorten is dat een gewone grain whisky uit meerdere graansoorten bestaat, waar dit bij een single grain slechts één graansoort is. Een grain whisky kan vervaardigd worden op basis van bijvoorbeeld mais, tarwe of rogge. Iedere graansoort zorgt voor andere geur- en smaakinvloeden in de whisky.


Grain whisky voordelig online kopen?


Via de webshop van Drankdozijn.nl kunt u voordelig en snel uw favoriete whisky aankopen. Bestellingen die u op werkdagen voor 17.00 uur plaatst en betaalt worden de volgende dag bij u aangeboden*.

Uw bestelling wordt gratis verzonden bij een volle doos van 12 bezette plekken of bij een orderwaarde van €250,- of meer. Meer weten? Bekijk de verzendendinformatie. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.