https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Japanse whisky

Japan was voorheen niet de het eerste land waaraan gedacht werd wanneer men sprak over whisky. Door de jaren heen heeft Japanse whisky een explosieve groei in populariteit gekend. Vanuit Japan is aangetoond dat hun whisky zich kan meten met die van de westerse distilleerderijen. Of u een ervaren Japanse whiskydrinker bent of hier pas mee gaat beginnen, de kans is groot dat uw favoriete Japanse whiskymerken hier kunt terugvinden. Japanse whisky kopen doet u eenvoudig en snel via Drankdozijn.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

Japan


Het aantal actieve distilleerderijen in Japan is slechts een fractie in vergelijking tot het aantal in Schotland. De productie van Japanse whisky is in het begin van de 20e eeuw gestart door twee mannen met een visie. En van deze twee personen is vertrokken naar Schotland om zich in de kunst van de whiskyproductie te verdiepen. Na zijn terugkomst is hier uiteindelijk de Yamazaki distilleerderij uit voortgevloeid.

De whisky die geproduceerd wordt is veelal divers, complex en verrassend. Op het gebied van productietechnieken zijn er overeenkomsten met Schotland. Dit geldt ook voor een groot deel van het klimaat waar de distilleerderijen zijn gevestigd. Ondanks deze overeenkomsten heeft iedere distilleerderij een eigen, unieke huisstijl die zich doorvertaalt naar de whisky.


Japanse whisky online bestellen


Bestel uw favoriete Japanse whisky eenvoudig en snel via de webshop van DrankDozijn. Wanneer u de bestelling op een werkdag voor 17.00 uur plaatst en gelijk voldoet dan wordt uw pakket de volgende dag bij u aangeboden*.

Bij het bestellen van een volle doos verzenden wij gratis, ook bestellingen van €250,- of meer worden altijd gratis verzonden. Mocht u vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, tips en weetjes over diverse soorten dranken, waaronder whisky? Houd dan ons DrankDozijn Blog in de gaten.