https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Lowland whisky

De Lowland regio van Schotland vertegenwoordigt een groot deel van het blended whisky assortiment. U kunt uw favoriete dranken eenvoudig en snel vinden via de webshop van DrankDozijn. Kies uw favoriete whisky op basis van het merk, de smaak of de prijs. Goede Lowland whisky kopen doet u bij Drankdozijn.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

de Lowland regio van Schotland


In volume is de Lowland regio een van de grootste distillatieregio's van Schotland. Vroeger werd er in dit gebied ook nog veelvuldig single malt whisky geproduceerd, dit is vandaag de dag niet meer aan de orde. Hedendaags is het overgrote deel wat in deze regio wordt vervaardigd een blend.

Lowland whisky staat veelal bekend om het delicate karakter. Een groot deel van de grain whisky komt ook uit deze regio. Slechts een paar van de distilleerderijen in de Lowland regio hebben de tand des tijd overleefd en voorzien de markt hedendaags nog van de delicate en toegankelijke whisky van weleer.


Lowland whisky voordelig online bestellen


Uw favoriete Lowland whisky bestelt u gemakkelijk en snel online, waarna deze wordt thuisbezorgd. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur dan wordt uw bestelling de volgende dag bij u aangeboden*. Meer weten?

Mocht u meer informatie willen ontvangen voor u een aankoop doet? Contacteer dan geheel vrijblijvend onze klantenservice. Wanneer u op de hoogte wilt blijven van verhalen, nieuws en weetjes over whisky en andere soorten drank, bekijk dan ons DrankDozijn Blog.