fever tree


Fever Tree

Fever Tree, wellicht het bekendste tonic merk, is ook één van de meest populaire mixers in de markt. De premium mixer van Fever Tree staan bekend om de toegankelijke, pure smaken welke naadloos aansluiten op nagenoeg alle bekende gins, maar ook op andere dranken. Fever Tree kopen kan eenvoudig en snel via onze webshop.


Meer info

Meer artikelen laden

Fever Tree tonic


Fever Tree tonic is bedacht en opgericht door Charles Rolls, wie een belangrijke rol had in de opbouw van het gin merk Plymouth, en Tim Warrillow, een uitstekende marketeer. Na veel proeverijen kwamen ze tot het recept van de huidige Fever-Tree tonic. Inmiddels hebben ze nog enkele varianten op de markt gebracht. Samen hebben zij gewerkt aan het creëren van de eerste Fever Tree Indian Tonic Water die uiteindelijk in 2005 is geproduceerd. Gaandeweg de jaren zijn er verschillende varianten aan het assortiment toegevoegd, waardoor Fever Tree in verschillende soorten en maten verkrijgbaar is.

Het hedendaagse assortiment aan Fever Tree tonic is bijzonder breed waardoor u naar hartenlust op zoek kunt naar de ideale mixer voor uw favoriete drankje. Wanneer u op zoek bent naar kwaliteit, kies dan voor Fever Tree.

Fever Tree aanbieding


Ook wanneer u op zoek bent naar een Fever Tree aanbieding dan zit u goed bij DrankDozijn. Wij hanteren steevast lage prijzen op het gehele assortiment en hebben daarnaast ook vaak aantrekkelijke combinatie aanbiedingen tussen een fles gedistilleerd en een bepaalde Fever Tree. Een goede Fever Tree aanbieding vindt u bij DrankDozijn. Koop uw gewenste soort voordelig en snel online.