https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

amuerte


Amuerte gin

Amuerte gin wordt vervaardigd op basis van bijzondere ingrediŽnten, waarbij cocabladeren het meest opvallen. Amuerte is afkomstig uit BelgiŽ en de gin zelf is het resultaat van een wereldreis, waarbij gezocht werd naar bijzondere botanicals die de fundering konden vormen voor een gin zoals geen ander.


Meer info


Amuerte Coca Gin, mysterieus en bijzonder


De oprichters van Amuerte kwamen in aanraking met cocabladeren in het regenwoud van Peru. Tijdens een ceremoniŽle traditie, onder leiding van leden van een inheemse stam, werd er op de cocabladeren gekauwd, waarna de bijzondere smaak van de bladeren werd opgemerkt. De bladeren zelf zijn al eeuwenlang aanwezig in Peru en in sommige delen van het land geloofd men in de helende werking hiervan. De mysterieuze achtergrond van de bladeren tezamen met de bijzondere ceremoniŽle ervaring vormt de basis voor de productie van deze gin.