johnnie walker


Johnnie Walker whisky

De whisky van Johnnie Walker is een van de bekendste en meest gedistribueerde whisky's ter wereld. Bij zowel de beginnende whiskydrinker als bij de meer ervaren whisky experts zijn de verschillende Johnnie Walker labels ontzettend populair. Kies voor de goede en bekende Black of Red labels of ga als echte liefhebber voor de  Johnnie Walker Blue Label, het absolute kopstuk. Bij DrankDozijn koopt u uw favoriete Johnnie Walker tegen een scherpe prijs. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment en bestel uw favoriete label direct online.


Meer info

Meer artikelen laden

Het ontstaan van de speciale Johnnie Walker Labels


Het merk Johnnie Walker is ontstaan in 1820 toen John Walker besloot om whisky te verkopen vanuit zijn groente- en kruidenierszaak in Ayrshire. Omdat de kwaliteit van de whisky's indertijd nogal verschilde, besloot Johnnie Walker om de whisky's te mengen, ofwel te 'blenden'. Hierdoor kon Johnnie een constantere kwaliteit waarborgen.

In 1857 werd de inmiddels beroemde vierkante fles ge´ntroduceerd en het hedendaagse label dat onder een diagonale hoek is geplakt om meer ruimte krijgen voor het 'Walker' logo. Vandaag de dag wordt Johnnie Walker in ongeveer 200 verschillende landen verkocht en gaan er iedere seconde zo'n zes flessen Johnnie Walker whisky over de toonbank.


Bestel Johnnie Walker whisky eenvoudig online


In de webshop van DrankDozijn vindt u een uitgebreid aanbod van de verschillende Johnnie Walker labels. Kies uw favoriete label en bestel de whisky eenvoudig online. Bij DrankDozijn profiteert u van een scherpe prijs en een korte levertijd. Bestelt u uw Johnnie Walker vˇˇr 17.00 uur? Dan heeft u uw favoriete drankje de volgende dag al in huis*.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. En vergeet niet ons DrankDozijn Blog te volgen voor leuke weetjes en tips over whisky en andere dranken.