https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

baileys


Baileys

Baileys is een Ierse likeur die sinds 1974 wordt vervaardigd. Hedendaags is het merk over de gehele wereld bekend, de likeur wordt in maar liefst 150+ landen verkocht. Baileys combineert de trots van Ierland, whiskey, samen met room. Het toegankelijke karakter zorgt ervoor dat je op vele manieren van het drankje kunt genieten.


Meer info


De historie van Baileys Coffee


Het allereerste Baileys Irish Cream recept is gecreŽerd met een keukenmixer. Meerdere jaren is gewerkt aan het creŽren van dť perfecte samenstelling van deze Irish cream likeur. En hiermee is de fundering gelegd voor de likeur die wij vandaag de dag kennen. De combinatie van Uitstekende Ierse room en whiskey zorgt voor de karakteristieke smaak van de Baileys likeur.

Baileys coffee recepten die met verloop van tijd zijn bedacht en verbeterd, hebben ook bijgedragen aan een enorme stijging in de populariteit. Het zachte, zoete karakter van Baileys is een welkome aanvulling op verschillende soorten koffie. Typerend voor het merk is dat men trots is op waar zij vandaan komen. Om deze reden zijn alle gebruikte ingrediŽnten afkomstig van kleine, lokale ondernemingen. Op deze manier draagt een groot deel van de regio bij aan het wereldwijde succes van Baileys.

Baileys Iced Coffee


Je kunt Baileys puur drinken maar er zijn natuurlijk nog veel meer drankjes waarin je Baileys kunt gebruiken voor een verrassende twist. Heb je een fles Baileys binnen handbereik? Koffie gezet? Tijd voor een Baileys Iced Coffee!

  1. Laat de koffie eerst afkoelen
  2. Vul een groot glas met ijs
  3. Doe 100ml Baileys in het glas
  4. Vul af met 200ml van de koude koffie en je bent klaar om te genieten
 

Baileys voordelig online kopen?

 
Indien je op zoek bent naar een heerlijke fles Baileys tegen een scherpe prijs, dan zit je goed bij DrankDozijn. CreŽer een heerlijke Flat White Martini of een koffie met kick! Bestel eenvoudig jouw favoriete dranken online via onze webshop en laat de bestelling thuis afleveren. Liefhebber van zoete dranken? Bezoek dan eens ons blog ter inspiratie voor een Baileys cocktail.

Naast de originele Baileys likeur verkopen we o.a. ook de Baileys Strawberry & Cream, Baileys Almande en Baileys Chocolat Luxe, reden genoeg om het assortiment (verder) te ontdekken. Vandaag voor 17:00 uur besteld is morgen in huis*, zodoende geniet je snel van je favoriete dranken.