https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Op zoek naar een cognac aanbieding?

Met een cognac aanbieding kan je nét iets voordeliger genieten van jouw favoriete drank. Bij DrankDozijn vind je een grote selectie aan cognac terug, waardoor het loont om het aanbod verder te bekijken. Bekijk snel of jouw favoriete merken onderdeel zijn van onze weekaanbiedingen en filter het aanbod op basis van de naam, de prijs of de productscore.


Meer info

Sorteer op

Courvoisier VS 70cl
€22,50€19,50
Courvoisier VSOP 70clCourvoisier VSOP 70clCourvoisier VSOP 70cl
€27,95€24,95
Asbach Uralt 70cl
2 flessen voor €25,00
Metaxa 5* 70cl
2 flessen voor €25,00
Metaxa 7* 70cl
€17,95€17,50
Martell VS 70clMartell VS 70clMartell VS 70cl
€25,50€21,50

Goedkope cognac


Goedkope cognac, wie wilt dat nu niet? Tussen de aanbiedingen vind je met regelmaat voordelige congac terug, maar ook exclusievere uitgaves komen zo nu en dan met korting voorbij. Ook wanneer je specifiek een voorkeur hebt voor een VSOP of XO cognac dan kan je hier slagen. Iedere week wisselt het aanbod, waardoor het aan te raden is om dit in de gaten te houden. Zit er deze week niets tussen? Grote kans dat dit volgende week wel het geval is.

Aanbiedingen op cognac


Een aanbieding op het gebied van cognac is goed nieuws voor de liefhebbers van deze populaire drank. Ongeacht of je een voorkeur hebt voor het puur drinken van jouww drankje of dat je hiermee wilt mixen, de kans is groot dat je iets tegenkomt dat aansluit op jouw smaak. Ontdek het aanbod en bestel extra voordelig online. Alle aanbiedingen zijn geldig van zondag t/m zaterdag of zolang de voorraad strekt, wacht daarom niet te lang!

Je bent bij DrankDozijn.nl altijd goedkoop uit. Naast onze lage prijzen, iedere week spectaculaire aanbiedingen met veel voordeel.

Geldig van zondag 16 september t/m zaterdag 22 september, zolang de voorraad strekt