https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Op zoek naar een cognac aanbieding?

Met een cognac aanbieding kunt u nét iets voordeliger genieten van uw favoriete drank. Bij DrankDozijn vindt u een grote selectie aan cognac terug, waardoor het loont om het aanbod verder te bekijken. Bekijk snel of uw favoriete merken onderdeel zijn van onze weekaanbiedingen en filter het aanbod op basis van de naam, de prijs of de productscore.


Meer info

Sorteer op

Hennessy VS 70cl
€27,95€25,95
Courvoisier VSOP 70clCourvoisier VSOP 70clCourvoisier VSOP 70cl
€27,95€24,95
Asbach Uralt 70cl
2 flessen voor €25,00
Courvoisier VS 1ltr
€29,95€27,50
Metaxa 7* 70cl
€17,95€17,50
Montifaud VSOP 70cl
€29,50€27,50

Goedkope cognac


Goedkope cognac, wie wilt dat nu niet? Tussen de aanbiedingen vindt u met regelmaat voordelige congac terug, maar ook exclusievere uitgaves komen zo nu en dan met korting voorbij. Ook wanneer u specifiek een voorkeur heeft voor een VSOP of XO cognac dan kunt u hier slagen. Iedere week wisselt het aanbod, waardoor het aan te raden is om dit in de gaten te houden. Zit er deze week niets voor u tussen? Grote kans dat dit volgende week wel het geval is.

Aanbiedingen op cognac


Een aanbieding op het gebied van cognac is goed nieuws voor de liefhebbers van deze populaire drank. Ongeacht of u een voorkeur heeft voor het puur drinken van uw drankje of dat u hiermee wilt mixen, de kans is groot dat u iets tegenkomt wat aansluit op uw smaak. Ontdek het aanbod en bestel extra voordelig online. Alle aanbiedingen zijn geldig van zondag t/m zaterdag of zolang de voorraad strekt, wacht daarom niet te lang!

U bent bij DrankDozijn.nl altijd goedkoop uit. Naast onze lage prijzen, iedere week spectaculaire aanbiedingen met veel voordeel.

Geldig van zondag 15 juli t/m zaterdag 21 juli, zolang de voorraad strekt