https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

fee brothers


Fee Brothers

De geschiedenis van Fee Brothers begint in 1835 als Owen Fee, een Ier, zich setteld in Rochester, New York. Samen met zijn vrouw runt hij een slagerij, die omgeturned wordt tot saloon en...


Meer info

Meer artikelen laden

delicatessenwinkeltje na Owen's overlijden. Een van de kinderen, James, opent er later een kruideniers- en drankenwinkel. Het bedrijfje gaat over van generatie op generatie, verandert in de loop der tijd door tegenslagen van winkel in wijnhandel naar non alcohol shop. In 1883 krijgt het bedrijf zijn huidige naam Fee Brothers. Op het logo staan de vier mannen waar het eigenlijk echt mee begon; James en zijn drie broers Owen jr., John en Joseph. Het bedrijf is uitgegroeid tot een producent van bitters, siropen en andere mixlikeuren voor in cocktails, acloholische en non alcoholische mixdranken en zelfs koffies..