Ursus Roter 70cl - online kopen

Ursus Roter 70cl

Ursus Roter 70cl - online kopen

10,95

Ursus Roter is een rode vodka, gemaakt van pure vodka gecombineerd met sleendoornbes. Ursus Roter is heerlijk in de mix met energydrank.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Flavoured Vodka
Land
Nederland
Alcoholpercentage
21,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Flavoured Vodka heeft sterk gewonnen aan populariteit. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid en bijzonder aanbod met vele fruitige en kruidige smaken.   In een ver verleden, zo rond de 15 eeuw, werd er al Vodka geproduceerd. Toen bestonden er nog geen productiemethoden, zoals wij dit vandaag de dag kennen. Doordat de Vodka niet gezuiverd kon worden werden kruiden en specerijen toegevoegd om de smaak te verbeteren. Toen is dus de Flavoured Vodka trend eigenlijk al in ingezet. Met de productiemethoden die hedendaags in gebruik zijn, is Flavoured Vodka geperfectioneerd tot een verfijnde en bijzondere aanvulling op het Vodka aanbod.

Ursus is van origine een IJslands vodkamerk dat begin 20e eeuw is ontstaan. In de periode tussen 1995 en 2005 werd het gedistilleerd en gebotteld door de Nederlandse firma Distillery De Hoorn BV. Ursus Vodka Company NV distribueerde het vervolgens, tot Diageo het merk in 2004 overnam. Ursus betekent in het Latijn letterlijk 'beer', vandaar ook de beren in het logo.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel